Любимото лице от малкия екран Ани Салич наскоро намекна, че

...
Любимото лице от малкия екран Ани Салич наскоро намекна, че
Коментари Харесай

Гръм в NOVA! Ани Салич срази всички с новината, че...

Любимото лице от дребния екран Ани Салич неотдавна загатна, че обмисля отдръпване от малкия екран, само че занапред се терзае дали ще продължава да се радва на всенародна обич, написа вестник Ретро.

Журналистката изпаднал в тежък размисъл точно на рожден си ден. Ани се отличава от множеството познати лица, с това, че не изпитва грам суетност по отношение на възрастта си и в никакъв случай не е криела същинските си години.

„ Няма по какъв начин да не си призная, че стартирам 53 години... От нощес телефонът ми не е спрял, а аз нямам толкоз ръце и време да отговоря на всички. Ето за какво тук благодаря за топлите думи и усмивки, които ми изпращате от кое място ли не! И нека да се веселя на същото внимание и почитание, когато сляза от екран… Кажете по едно наздраве за мен тази вечер “, написа водещата на новините по Нова тв в своя персонален профил във Facebook.

Неведнъж Ани е споделяла, че е извънредно изморена от бързите обороти, на които живее, и че малкия екран ѝ e дала, само че и взела доста. Досега тя не се е осмелявала да подхваща съществена смяна и в никакъв случай не е падала от екран. Отказа се обаче да прави шоута и стратегии отвън новинарските излъчвания, които ангажират огромна част от времето ѝ. Не е ясно дали обаче Салич ще изкара до пенсионна възраст в нюзрума.

За проектите си за промяна на амплоато, тя даде ясна поръчка още преди няколко години, когато се разбра, че е станала студентка още веднъж на 50. Тв звездата взе тапия по сигурност и противопоставяне на радикализацията и тероризма във Военната академия „ Г. С. Раковски “, където приключи магистърски курс. Тя отбрани знанията си с отличие и се похвали, че е извънредно забавно да учиш на тази възраст и следването е едно от провокациите в живота ѝ, което ѝ е донесло огромно задоволство. С новата тапия журналистката би могла да работи като специалист по антитероризъм – сфера, която за нея съставлява интерес.

Припомняме, че водещата на новините е приключила британска езикова гимназия в родния си Благоевград, а по-късно компетентност „ Научна информация “ в Колежа по библиотечно дело в София. Преди да стане едно от най-разпознаваемите тв лица, е работила като преводачка, библиотекарка, секретарка и даже е продавала медикаменти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР