Любимката на зрителите Нана Гладуиш вече два месеца е щатски

...
Любимката на зрителите Нана Гладуиш вече два месеца е щатски
Коментари Харесай

Нана била съседка на Стоичков

Любимката на феновете Нана Гладуиш към този момент два месеца е щатски жител. Бившата водеща на " Съдебен спор “ отпътува за Америка с мъжа си и сина си още през есента, само че резервира емигрирането си в безспорна загадка. Феновете на предаването ѝ научиха, че тя е поставила завършек на блестящата си телевизионна кариера едвам преди две седмици, когато в ефира на Нова Нана се сбогува с тях.

ТВ звездата не даде детайлности къде тъкмо е избрала да живее, само че " Ретро “ научи, че в Щатите Гладуиш е съседка на футболната легенда Христо Стоичков в Маями, щата Флорида. Докато Камата населява апартамент на 50-ия етаж на небостъргач край крайбрежията на Океана, Нана и фамилия са се открили в кокетна къща наоколо до плажа.

От 10 години насам с мъжа ѝ Джонатан посещаваха Маями годишно за отмора за по месец-два. Толкова им харесвал животът там, че от дълго време почнали да обмислят възможното си пренасяне. След като разкрили мечтаната от тях къща, бързо я купили, а Джонатан – англичанин по генезис, преместил бизнеса си от България в Америка.

Другата им мотивация да стартират нов живот в Щатите била тенис кариерата на сина им Джейсън, който е млада вяра на корта и там щял да има опция да тренира по-пълноценно и с по-добри инструктори. Нана към този момент сподели няколко фрагмента от американския си дом, който е сбъдната фантазия за всеки българин.

Хасиендата им там е на два етажа, разполага с просторни хол и кухня на първия и няколко спални и бани на втория. Има луксозен заден двор и прелестна веранда с барбекю, към която виреят десетки палми и екзотични топлолюбиви растения.

Езиковата преграда не е проблем за семейство Глаудиш, което и без друго вкъщи постоянно си е общувало на британски, а и интеграцията им там била неусетна, тъй като имали доста другари в Маями от дълги години. В момента някогашната тв водеща се е отдала на заслужена отмора и не споделя какви са бъдещите ѝ креативен проекти. От отдалеченост тя управлява и благотворителната си фондация у нас, която подкрепя дами с рак на гърдата. Нана я основа след двете онкологични диагнози, които философски пребори.

Зрителите към момента жалят по нея и се молят отново да я видят на екран, само че малкия екран и България за Гладуиш към този момент са затворена страница. На нейно място в " Съдебен спор “ влезе миската Ромина Тасевска, която до неотдавна се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала.

Половинката на футболиста Дарко Тасевски е подложена на залп от рецензии и била на успокоителни хапчета преди всеки ефир. Не серпантина да плаче и даже отказвала да се храни, тъй като изпаднала в тежка меланхолия, четейки отрицателните мнения по собствен адрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР