Любимката на попфолка по принцип се слави с благ характер

...
Любимката на попфолка по принцип се слави с благ характер
Коментари Харесай

Гръм и мълнии в попфолка: Иваня побесня, замесиха килограмит...

Любимката на попфолка по принцип се слави с мил темперамент и положително въодушевление, само че този път се разяри не на смешка поради машинация с името ѝ

Мегазвездата Ивана побесня в първите дни на 2023г. от нагли измамници, които замесиха името й в страшна спекулация. Изпълнителката на шлагера " Шампанско и сълзи " не може да си откри място от гняв, че е безсилна пред въпросните измамници. 

Тя разкри цялата истина в формалната си страница във Facebook, която неотдавна си върна, откакто бе хакната от недоброжелатели. Пеивцата на народа разкри в каква шашма е забъркана и предизвести всички почитатели да не имат вяра на нищо.

От известно време в обществените мрежи се върти реклама за намаляване с лицето и името на певицата. Твърди се, че с помощта на въпросния артикул е съумяла да смъкне непотребните килограми, написа show.blitz.bg. Със сигурност има мнохо хора, които са се вързали, защото Ивана наситина в псоледно време е отслабнала фрапантно, само че не се дължи на рекламирания артикул. 

" Длъжна съм да ви осведомявам, че не заставам зад никакви рекламни артикули за намаляване. Всички реклами с моето лице са подправени и монтиране. Не вярвайте и не купувайте. Не се знае какво има в състава им и дали това няма да навреди на вашето здраве ", предизвести певицата. 

В такава схемя бяха забъркали още имената на Деси Слава, Цветелина Янева и Никол Станкулова. Нито една от тях не е рекламирала артикул за намаляване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР