Любимката на много българи Деси Слава ще стане баба съвсем

...
Любимката на много българи Деси Слава ще стане баба съвсем
Коментари Харесай

Мигът настъпи-Десислава става баба: Снаха й влиза в болница за раждането-Снимки

Любимката на доста българи Деси Слава ще стане баба напълно скоро. Певицата сякаш още не може да повярва, че синът й е на път да създаде поколение, когато е едвам на 20 години.

Избраницата му Анджела е с пет години по-голяма от Майки и към този момент не е просто в напреднала бременност, а на финалната права.

Анджела влиза да ражда и едвам съумява да носи корема си, който й тежи, само че няма самообладание да гушне бебето си. Знаем, че Анджела не е креативна персона, нито известно лице. Тя е фризьорка, а с Майки се срещат в обща компания и в началото били просто другари.

„ Не знам по какъв начин стана по този начин, че се влюбихме. Бяхме ужасно близки, споделяхме си всичко и си помагахме един на различен при проблеми и прочие. В един миг просто се случи и това е най-хубавото нещо, което можем да си представим “, показа преди време Анджела.

Тя не стопира да хвали Майки за това какъв брой е виновен и пораснал за възрастта си, по какъв начин й оказва помощ в семейството и се грижи нищо да не липсва на бъдещото им бебе. Е, несъмнено, най-голямата торбичка е тази на Десислава, която не се скъпи и не пести пари за удобството и щастието на сина и снаха си.

Стаята за детето е подготвена, дрешките и играчките също, чака се единствено появяването му. Да се роди живо и крепко!

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР