Любимката на хиляди българи е вече на 36 години. Талантливата

...
Любимката на хиляди българи е вече на 36 години. Талантливата
Коментари Харесай

Преслава отпразнува пищен рожден ден, духна свещичките с Паола

Любимката на хиляди българи е към този момент на 36 години. Талантливата Преслава отпразнува звезден рожден ден с най-близките си хора.

Честитките към нея започнаха да валят още от дребните часове на деня, а хубавите думи от близки, другари, фенове и сътрудници я накараха да се усеща обичана и щастлива.

Преслава показа доста персонални моменти от рождения ден в Инстаграм, като по този начин направи съпричастни всички свои почитатели.

Преслава качи клипче с тортата, която получи във връзка 36-ия си рожден ден. Фолк звездата, грееща от благополучие, духна свещичките дружно с щерка си Паола.

Виж още:

Преди това гласовитата певица получи от дребната и голям букет от рози в разнообразни цветове, за чийто избор евентуално е оказал помощ таткото.

Сред многото поздравления и честитки направи усещане откровеното и прочувствено видео на Софи Маринова, с което тя се обърна към рожденичката.

" Честит Рожден ден! Нека в живота ти се случват единствено хубави неща, да имаш всеки ден мотиви да се усмихваш и в никакъв случай зло да не срещаш. Знам, че имаш всичко нужно, за това ще ти пожелая в никакъв случай да не изпускаш здравето, любовта и шанса от себе си. Те са всичко, което ти би трябвало, с цел да бъдеш същински щастлива " – споделя Софи, пеейки един от шлагерите на Преслава.

Виж още:

Малко по-късно двете певици бяха дружно, както стана ясно от фотографията, която Преслава качи в персоналната си страница. На празненството е била също и сестрата на Преслава – Ивелина Колева.

Съдейки от фрагментите, несъмнено може да се каже, че Преслава е имала един прелестен рожден ден, единствено с най-близките ѝ хора.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР