Любимката на Балканите Лепа Брена идва у нас с огромен

...
Любимката на Балканите Лепа Брена идва у нас с огромен
Коментари Харесай

Лепа Брена води екип от 80 души за шоуто в Арена Армеец

Любимката на Балканите Лепа Брена идва у нас с голям екип от 80 експерти за идния концерт на 18 декември в Арена Армеец. Антуражът на звездата е формиран от техници, озвучители, сценографи и балет, които ще дойдат от западната ни съседка ден по-рано.

Съвсем предстоящо балканската икона ще бъде съпроводена и от огромен екип от експерти, които ще се погрижат за изключителната й визия – асистенти, стилисти, фризьор, гримьор.

Впечатляващи образни резултати, необикновено шоу и неповторима хореография чакат всички почитатели на сръбската легенда. Самата Брена се слави като извънреден перфекционист в работата си, по тази причина за нея е значимо да държи под надзор всеки подробност от подготовката на срещата й с българската аудитория.

На 18 декември вълнуващият театър ще стартира с 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата на звездата, който публиката в Арена Армеец ще има опция да види за първи път у нас.

Гост-изпълнител на концерта ще е синът на юголегендата - Стефан Живойнович, като двамата ще изпълнят дружно и обща ария. Това ще бъде дебют за надарения юноша пред българските фенове на сръбската певица. /Марица.бг

тагове лепа брена 80 души сцена армеец  Лепа Брена води екип от 80 души за шоуто в Арена Армеец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР