Любимият тв водещ Део премиерно ще представи своя автобиографичен стенд-ъп

...
Любимият тв водещ Део премиерно ще представи своя автобиографичен стенд-ъп
Коментари Харесай

Део избухва с историята на живота си: За наркотиците, алкохо...

Любимият тв водещ Део премиерно ще показа своя автобиографичен стенд-ъп театър в границите на Sofia Summer Fest на 4 септември от 20:00 часа. “Как се стигна до тук”, е персоналната история на Део, в която той намерено ще показа истината за професионалния си и персонален път. Зрителите ще надникнат в персоналния му свят и ще чуят истории за преодолените зависимости към дрогата и алкохола, за всичките си триумфи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикването да бъдеш родител.

„ Това е една разходка през живота ми, която ще представим с доста комизъм, само че също по този начин и сълзи. Доста от историите съм разказвал по разнообразни мотиви, само че в този момент всичко е събрано в едно, като има и неща, които хората ще чуят за първи път “, споделя основният провинен Део.

„ Имам достойнството да съм първия музикален продуцент на Део, тъй че феновете ще чуят и доста музика, която е неизменима част от професионалния му път. За първи път влизам и в ролята на продуцент на театър и съм извънредно благополучен, че още веднъж работим дружно “, споделя Борислав Чучков, продуцент.

„ Как се стигна до тук “ е роман, пъстър със смешни и неуместни обстановки, без цензура, в зоната на 18+. Стенд-ъп спектакълът ще се радва на специфичното присъединяване на DJ Doncho, Дорина Стоянова от “Dancing Stars” и Михаела Павлова. Продуценти са “Чучков Брадърс”.
Премиерата на спектакъла е на 4 септември от 20:00 часа в границите на Sofia Summer Fest.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР