Любимият супергерой на милиони по света – Спайдърмен – се

...
Любимият супергерой на милиони по света – Спайдърмен – се
Коментари Харесай

Вражеска атака тегне над Спайдърмен в романа на Дейвид Лис!

Любимият супергерой на милиони по света – Спайдърмен – се завръща сред кориците на „ Спайдърмен: Вражеска атака”! Романът на Дейвид Лис е публично оторизиран от Marvel, а злодеят, против който ще се изправи Спайдърмен този път е не различен, а най-големият му зложелател: Уилсън Фиск, по-известен като Кингпин.

Двойнственият живот на Питър Паркър – като академик, който желае да се развива и като Спайдърмен, бранителят на Ню Йорк от бандити, фанатици и злодеи – става все по-сложен. В допълнение неговата обичана Мери Джейн прави първи стъпки в кариерата си на проверяващ публицист и непрекъснато се излага на заплаха, създавайки още грижи за Спайди.



Междувременно в града се е завърнал и безскрупулният мафиотски необут Уилсън Фиск, прочут добре на Спайдърмен като Кингпин. Могъщият бизнесмен-мафиот е измежду най-върлите врагове на Спайди, който преди време е дръзнал да го разобличи пред всички в Ню Йорк. За похлупак от известно време по улиците броди и друга опасност – появил се е двойник на супергероя, който прави несгоди и се пробва да го злепостави по всевъзможен метод.
На Питър ще му се наложи да се изправи пред редица провокации, тъй като вражеската офанзива ще е по-силна от всякога…

Пригответе се за едно изпълнено с екшън премеждие, в което Спайдърмен ще се опълчи против Кингпин, Норман Осбърн и други изключително рискови и известни злодеи от вселената на Marvel!

„ Спайдърмен: Вражеска атака” на Дейвид Лис е формалната, утвърдена от Marvel предистория на компютърната игра Spider-man от 2018 година Преводът на романа от британски език е на Камен Велчев. Книгата излиза на български паралелно с премиерата на кино лентата „ Спайдърмен: Далече от дома”, който е по кината от 5 юли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР