Любимият на 19 минути депутат от Левицата и цялото управляващо

...
Любимият на 19 минути депутат от Левицата и цялото управляващо
Коментари Харесай

Депутатът Кънев реве от вице Нинова: БСП забравила да плати 100 К за агитматериали

Любимият на 19 минути народен представител от Левицата и цялото ръководещо болшинство Петър Кънев се е оплаквал от водача си Корнелия Нинова пред приятели, тъй като съгласно него Партията била не запомнила да заплати на печатниците му над 100 000 лева за агитматериали от последните избори. Оттогава мина повече от половин година, а Българска социалистическа партия към този момент има жалка, само че налична дотация.

Според мълвата измежду алените отговорът на Нинова бил: " Е, ти нали беше  лидер на листа ”. Което очевидно би следвало да значи, че това е била цената за неговото място в следващ парламент и то в нарушаване на устава на Българска социалистическа партия, който разрешава до 12 година стаж в Народно събрание. Важно е да се означи, че Кънев обаче постоянно обезпечава гратис услугата за алените, те си заплащат единствено хартията за плакати, дипляни и други книжа.

Напомняме, че Българска социалистическа партия не си заплаща наема на страната, като преди към година към този момент беше натрупала над 200 000 лева дълг – цената на новия тогава автомобил единствено на зам.-министъра на земеделието от партията на бедния трудов народ. 6-цифрени суми се дължаха и за щемпел на партийния орган дума, още доста пари за наем и заплати в партийната телевизия, за реклама и други Не е ясно какви суми е борчът за ток, парно и режийни на централния и другите червени офиси.

Потърсихме и двамата герои от сюжета и чакаме техните мнения.

 

Радостина Тонева

   Снимка: БГНЕС

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР