Любимият мъж на Кали я изненада с билети до Малдивите,

...
Любимият мъж на Кали я изненада с билети до Малдивите,
Коментари Харесай

Какво накара певицата Кали да избяга от страната! Озова се на мечтаното райско местенце, вижте кое?

Любимият мъж на Кали я изненада с билети до Малдивите, мечтана дестинация, където можеш да избягаш и да се отдадеш на романтика и необятна хубост, съобщи blitz.

Освен неповторимите плажове и природа, морският свят е обект на проучване и очарова всеки клиент, предава planeta.tv. Марко Поло е нарекъл това чудно място “цветето на Индия ”, а пътешественика Ибан Батута го дефинира като “едно от чудесата на света ”.

Певицата е доста щастлива, че може се гмурка в едно от най-хубавите места за този спорт. Нейните фенове знаят, че дайвинга и сърфа са новите й занимания, по които е извънредно запалена.  Изкушението в Малдивите е огромно, тъй като плажовете са с бял пясък, водата е транспарантна, а морските жители се “разхождат ” умерено край плажуващите.

Кали и Влади са се отдали на цялостен релакс в това изолирано място от света. Двамата са в плен на обичайните гозби въз основата на ориз, рибно къри и кокосово масло, а същинска приятност за сетивата са всички рибни ястия, които са извънредно вкусни.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР