Любимият избор на българите сред собствените марки шоколади на Lidl

...
Любимият избор на българите сред собствените марки шоколади на Lidl
Коментари Харесай

Най-предпочитаният шоколад в Lidl е млечният

Любимият избор на българите измежду личните марки шоколади на Lidl e млечният. Това демонстрират данни на комерсиалния отдел на Лидл България, част от най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. От Lidl регистрират още, че на второ място клиентите на веригата слагат млечния шоколад с лешници, а едвам на трето място се подрежда черният шоколад. Така от компанията разрушават и мита за доминация на тъмния шоколад, който е извънредно известен в Европа в последно време.

Данните на Lidl за желанията на потребителите демонстрират, че и измежду ядковите шоколади още веднъж неоспорим любимец е млечният, като любимец е този с цели лешници.

От веригата разкриват още, че имат над 50 типа шоколад под личните марки Fin Carre, J.D. Gross, и Fairglobe в непрекъснатия си подбор, като немалка част от тях се създават в лична фабрика на веригата. Над 30 са и шоколадовите усети, които влизат под формата на акции през цялата годината. Независимо дали става въпрос за млечен, естествен, бял, с цели лешници, с цели бадеми, със стафиди или със солен карамел, Lidl са създадени от 100% сертифицирано Fair Trade и Rainforest какао, което е още един фактор за качеството и плътността им. Качеството и наличието на шоколадите лична марка са обезпечени и с резултати от лабораторни разбори, които веригата организира регулярно в упълномощени лаборатории в Германия, проследявайки десетки физикохимични и микробиологични индикатори. Това е и още един поръчител, че всички шоколади под личните й марки дават отговор на откритите европейски правила и условия.

„ Без значение дали приказваме за непрекъснат или спомагателен подбор, основата е качеството. Следим пазара и трендовете на национално и международно равнище, като не стопираме да търсим и дегустираме тези усети, които най-добре биха паснали на българския консуматор. В същото време обаче се стараем да предлагаме и по-нетрадиционни усети от всяка точка на света посредством нашите тематични седмици, като шоколад с бира и шоколад с ирландски крем “, разяснява Калоян Михов, управител „ Стоково доставяне “ в Лидл България.

През предходната 2022 година точно личните марките шоколад на Lidl бяха отличени с орден за най-високо качество на шоколадите лична марка съгласно вота на клиентите в изследването Private label QUDAL – QUality meDAL 2022/2023, извършено на българския пазар от швейцарската организация ICERTIAS.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР