Любимият герой от Улица Сезам“ Елмо споделя послание на съпричастност

...
Любимият герой от Улица Сезам“ Елмо споделя послание на съпричастност
Коментари Харесай

„Всички имаме много чувства и това е ОК“: Елмо казва да проверите приятелите си след огромен отговор на неговия туит за здраве

Любимият воин от „ Улица Сезам “ Елмо споделя обръщение на съпричастност и приканва хората да ревизират приятелите си, откакто неговият на пръв взор безопасен туит „ Как са всички “ се трансформира в онлайн изхвърляне на контузии.

Елмо се появи в предаването „ ДНЕС “ на NBC в четвъртък, дружно с татко си, Луи, с цел да подчертае значимостта на прочувственото здраве.

„ Важно е да помним, че всички ние имаме доста усеща и това е ОК ", сподели аленият окосмен воин в шоуто. „ Хубаво е да знаете какво възприятие изпитвате и в случай че се чувствате тъжни, обезпокоени или комплицирани, тогава би трябвало да говорите с някого, който обичате и на който имате доверие, и е добре да говорите за това. “

Героят сподели, че се усеща „ в действителност благополучен “ и „ радва се “, че би трябвало да приказва с толкоз доста хора „ и да види по какъв начин се оправят “, до момента в който неговият туит има близо 200 милиона гледания и над 16 000 отговори.

В понеделник X акаунтът на Елмо зададе на пръв взор не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР