Любимият детски часовник MyKi вече е наличен в над 60

...
Любимият детски часовник MyKi вече е наличен в над 60
Коментари Харесай

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Любимият детски часовник MyKi към този момент е разполагаем в над 60 страни. През последните два летни месеца смарт устройството доближи до три нови интернационалните пазара – Дания, Латвия и Южна Африка. Хиляди деца в тези 3 нови страни към този момент поддържат връзка свободно с родителите си, където и да се намират, и се усещат в сигурност благодарение на продуктите на Алтерко Роботикс: MyKi Watch и MyKi Touch.

„ В резултат на тези нови завоювани пазари продажбите на нашите часовници към този момент надвишават 100 000 бройки, което утвърждава MyKi като една от най-успешните продуктови марки, създавани в България и жънещи интернационален триумф “ – разяснява Димитър Димитров, изпълнителен шеф на Алтерко Роботикс.

В момента продуктът се предлага в комплект с абонаментни проекти в: България (Мтел, Виваком, Теленор), Румъния (T-mobile, Vodafone), Сърбия (Телеком, ВИП, Теленор), Македония (ВИП), Хърватска (T-mobile, VIP), Словения (Simobil), Австрия (А1), Албания (T-mobile), Косово (Vala), Латвия (BITE), Мексико (America Movil), Южна Африка (Vodacom), Дания (Telia). Най-предпочитан като цветова композиция в Европа е синьо-зеленият MyKi.

Нова образователна година, нови MyKi оферти

По мотив старта на новата образователна година в цяла Европа мобилните оператори оферират най-различни предложения за закупуването на MyKi. Kъм днешна дата часовниците на Алтерко са най-търсеният подарък за първия образователен ден в доста страни. В Латвия да вземем за пример в мрежата на оператора BITE единствено против 5 евро на месец всеки латвиец може да се снабди с MyKi Watch, SIM карта, подобаващ тарифен проект и скъпото успокоение да знае къде са децата му във всеки един миг. Цената на touch версията на часовника – MyKi Touch, е 6 евро на месец.

Устройството се радва на огромен интерес както измежду деца, по този начин и измежду родители. Родителите правят оценка опцията, която MyKi им дава, да наблюдават за сигурността на детето си от разстояние, като виждат настоящото му местонахождение на телефона или компютъра си.

Децата пък правят оценка самостоятелността, която им обезпечава MyKi – да вървят сами на учебно заведение, да излизат свободно с другари и в същото време да знаят, че постоянно може да се свържат с родителите си.

Останалите страни, в които MyKi е разполагаем, са: Албания, Алжир, Аржентина, Азербайджан, Бахрейн, Бангладеш, Белгия, Босна и Херцеговина, Бразилия, Канада, Чили, Кипър, Чехия, Египет, Гибралтар, Англия, Холандия, Унгария, Исландия, Индия, Ирак, Ирландия, Израел, Италия, Кувейт, Литва, Люксембург, Малдиви, Малта, Молдова, Черна гора, Мароко, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Португалия, Катар, Руската федерация, Словакия, Испания, Швеция, Швейцария, Тунис, Турция, Украйна, ОАЕ, Съединени американски щати, Венецуела.

MyKi – приятелят на твоето дете

MyKi Watch и MyKi Touch сa смарт часовници, предопределен за деца над 4 година възраст. Те работят със SIM карта и са устройства от ново потомство, които дават опция на родителите да се свързват с децата си, както и да наблюдават местоположението им със особено и гратис мобилно приложение MyKi Watch app, което може да бъде изтеглено от Apple Store и Гугъл Play. Служат по едно и също време като GPS, GSM и часовник и оказват помощ на родителите да се усещат по-сигурни по отношение на сигурността на най-милите им същества.

MyKi Watch може да реализира позвънявания до 10 номера, които са заложени от родителя през приложението. MyKi Watch също може да изпраща гласови известия, както и да получава текстови известия през чата на приложението. Родителите могат когато и да е да се свържат с детето си, стига да разполагат със смарт телефон или компютър.

Голямо преимущество на MyKi е, че родителите могат да настройват „ зони за сигурност “, в които нормално се движи детето им. Например в случай че от 8 до 12 ч. детето би трябвало да е на учебно заведение, а не е, MyKi сигнализира родителя. Родителят получава нотификация и в случай че детето се движи с извънредно висока скорост или смъкна MyKi. Часовникът разполага и с SOS бутон, който детето може да употребява, с цел да се свърже с родител или родственик при незабавен случай. MyKi Watch е желан от родители на по-малки деца сред 4 и 10 година, тъй като е извънредно елементарен за приложимост от малчуганите, не ги разсейва, до момента в който са на учебно заведение, и има комфортна и мека силиконова каишка.

MyKi Touch е най-новият модел детски часовник на Алтерко Роботикс, който разполага с всички преимущества на MyKi Watch и още доста екстри. MyKi Touch има пъстър сензорен екран с резолюция 240х240 пиксела, живописно меню за навигация и умна осцилация. Родителят може да настрои авансово от приложението местата и часовете, в които часовникът телефон да работи в режим осцилация. Така детето умерено може да го носи, когато е в час. Технологията за локализация при MyKi Touch е доста усъвършенствана, като той локализира по до 24 спътника, Wi-Fi и LBS местонахождението на детето. Броят поддържани номера в телефонната книга е подсилен на 20. Те са заложени от родителя през приложението.

И двата модела имат и EUR1 сертификация, а дисплеят е с OLED осветяване, щадящо очите. Имат вграден акселерометър, който мери крачките и интензивността на детето през целия ден и ги демонстрира в приложението MyKi Watch. Батерията на MyKi Watch е 400 mAh, а на MyKi Touch – 480 mAh, като се зареждат със общоприетоо micro USB зарядно.

Смарт, арт, комфортен, цветен

Часовниците MyKi са компактни и комфортни, а дизайнът им е приспособен по този начин, че да пасне идеално на всяка детска ръчичка.

MyKi Watch има мека силиконова каишка, чийто диаметър може да се наглася от 13 до 18,5 см. Той е и доста лек – единствено 40 грама. За наслада на малчуганите MyKi Watch е разполагаем в четири цветови комбинации: синьо-зелено, червено-синьо, розово-жълто и черно-червено, а дисплеят е предпазен с гумени предпазители във формата на усмивка.

MyKi Touch е с нечуплива, мека и антибактериална силиконова каишка. Предлага се в две цветови комбинации: синьо-зелено и жълто-червено, като каишката на часовника е сменяема и децата имат опция да основават и други цветови комбинации.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР