Любимият д-р Алекс Джордж от Острова на любовта разкри, че

...
Любимият д-р Алекс Джордж от Острова на любовта разкри, че
Коментари Харесай

Д-р Алекс Джордж от Острова на любовта пристигна по спешност в болница, след като се разболя сериозно – докато споделя снимка от A&E

Любимият доктор Алекс Джордж от Острова на любовта разкри, че е бил откаран по неотложност в болница по време на Великденските празници, до момента в който описваше ужасяващата си незабавна здравна помощ.

33-годишната звезда от шоуто за сватовство ITV2 показа поредност от фотоси, направени от лондонската болница " Сейнт Томас ", откакто беше заставен да потърси помощ за " тонзилит с тресчица ".

Сега, " високо ", откакто е бил напомпван със стероиди, лекарят от NHS се е насочил към дома си.

Спешната здравна обстановка също върна неприятни мемоари за Love Island OG доктор Алекс, който беше лекуван в същото заведение за животозастрашаващ сепсис - който го остави прикрепен към леглото в продължение на дни.

Този път в изложба с изображения, оповестена в Instagram, Алекс снима екстериора на болничното заведение, преди да го покаже в леглото, прикрепено към тръба.

В прочувствения си надпис той написа: „ Значи Великден не мина толкоз добре. Надявах се през днешния ден да направя фотоси за март, само че ето ни.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР