Любимите рецепти на всички са лесни, бързи и най-често се

...
Любимите рецепти на всички са лесни, бързи и най-често се
Коментари Харесай

Евтин и вкусен кекс, който се прави за 15 минути

Любимите предписания на всички са лесни, бързи и най-често се подготвят с артикули, които сигурно имате в хладилника. Днес ще ви представим една лесна рецепта за кекс със сладко, за който даже не са нужни яйца.
Ако имате мотив, чакате посетители или просто ви се похапва нещо вкусно и елементарно, тази рецепта е тъкмо за вас. Подходяща е да я приготвите с дребните си деца, тъй като е елементарен като детска игра. Така хем ще готвите дружно, хем ще вземат участие интензивно в приготвянето на вкусната рецепта за домакински кекс.
 Пухкав кекс със стафиди Пухкав кекс със стафиди
Ако обичате кекс със стафиди, тази рецепта сигурно ще ви допадне. Приготвя се бързо и елементарно, а крайният резултат е бухнал и вкусе...
Необходими артикули:
- 1 ч.ч. олио
- 400 гр кисело мляко (1 кофичка)
- 2 ч.ч. бяла захар
- 1 ч.л. сода
 Най-вкусните брускети, които в миналото сте опитвали Най-вкусните брускети, които в миналото сте опитвали
Брускетите са обичана храна за дребни и огромни. Освен, че съумяват да ни заситят, те са необикновено вкусни и апетитни. Могат да бъдат серви...
- сладко от вишни (или каквото имате под ръка)
- 100-150 гр орехи
- брашно
Начин на подготвяне:
За този елементарен кекс даже не ви е необходим миксер, всичко се бърка на ръка, става бързо и се прави доста елементарно. В една купа смесвате киселото мляко, олиото, бялата захар и разбърквате доста добре до приемане на хомогенна примес.
 Това е истинската рецепта за торта Гараш от 1885 година Това е истинската рецепта за торта " Гараш " от 1885 година
Това е истинската рецепта на торта Гараш, показана от унгареца сладкар Коста Гараш. За първи път е показана в гр. Русе, а пре...
След като сте разбъркали, стартирате да добавяте брашното, тъй че да стане гъста примес. След като сте разбъркали добре и брашното, изливате всичко в тава, която авансово сте намазали с олио или масло, с цел да не залепне кекса ви.
След което взимате сладкото и с лъжичка поставяте от горната страна по повърхността на кекса на доста и разнообразни места, тъй че стане като „ мрежичка “ от сладко. Когато приключите със сладкото, идва ред на орехите – поставяте цели ядки още веднъж по цялата повърхнина на кекса, тъй че на късче да се падат най-малко по два ореха.
Печете на авансово загрята фурна на 180 градуса, до момента в който сладкишът не стане златист от горната страна.
Да ви е сладко!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР