Любими лица от света на театъра ще станат част от

...
Любими лица от света на театъра ще станат част от
Коментари Харесай

Поредицата „Успешните“ продължава със срещи с Иван Бърнев и ...

Любими лица от света на театъра ще станат част от поредицата „ Успешните “ в идващите дни. Срещите с известни българи или чужденци, които да споделят за достиженията в своята сфера, се случват в клуб Fargo.

Тази вечер, 8 декември, следва срещата с Иван Бърнев. С дейна кариера в театъра в последните 25 години, той е притежател на най-престижните награди „ Аскеер “ и „ Икар “. Бърнев е прочут и от доста функции в пълнометражни и късометражни филми. Номиниран е за най-хубав артист на фестивала „ Берлинале “ за присъединяване му в чешкия „ Обслужвах британския крал “. Участва и в доста български филми, измежду които „ Васил “ от 2022 година, притежател на премия за основна роля в Испания, „ Бащата “, „ Слава “ и други.

Срещата с Иван Бърнев е тази вечер, четвъртък, от 18:30 часа.

Следващта седмица следва среща и с театралния режисьор Явор Гърдев. Той е един от най-уважаваните създатели в гилдията с дългогодишна кариера, в това число и отвън България. Носител е на голям брой театрални награди както в България, по този начин и в чужбина. Има опит и в киното с режисурата на „ Дзифт “. Срещата с Явор Гърдев е на 14 декември от 18:30 часа.

Поредицата „ Успешните “ цели да запознае младежите с изтъкнати експерти от сферите спорт, кино, спектакъл, литература, публицистика. Гостите споделят за извървения път до задачите, за които в миналото са мечтали. За качествата, които са им били нужни и грешките, които са позволили.

Срещите се организират в клуб „ Фарго “, който нееднократно е приютявал събития, свързани с литературата и киното. Събитията се организират с поддръжката на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 година.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР