Любимецът от Като две капки вода Рафи Бохосян издаде голяма

...
Любимецът от Като две капки вода Рафи Бохосян издаде голяма
Коментари Харесай

Рафи издаде голяма тайна за Капките

Любимецът от " Като две капки вода " Рафи Бохосян издаде огромна загадка за себе си и идния лайф на шоуто в понеделник. За първи път участник повдига толкоз съществено завесата на задкулисието и прави феновете си съпричастни с магията на шоуто.

Победителят от първия сезон на имитаторското шоу ще би трябвало да се превъплъти във Фил Колинс, само че в обществените мрежи издаде една огромна загадка за идния концерт в понеделник, който ще влезе в историята на шоуто.

Рафи показа с почитателите си тъкмо коя ария ще извърши на следващия лайф и показа видео от концерта на Колинс, който тъкмо би трябвало да имитира. Но изненадата пристигна с друго негово разобличаване.



" След всички прецеденти, които поставихме е време за още един... Ще изсвирвам на барабани по време на имитацията ", съобщи дребничкият реализатор. И добави: " Да, аз изсвирвам на барабани, само че задачата е малко по-трудна, тъй като във видеото ще видите, че чичо Фил е левичар и барабаните са подредени като за левичар, а аз съм десничар ".

" Пробвах и е все едно в никакъв случай не съм свирил на барабани и в този момент по през целия ден се практикувам, с цел да мога да го направя едно към едно. Доста мъчно е, изключително когато би трябвало и в същото време да пея! Малко хора може би щяха да извърнат внимание, на този подробност, само че за мен детайлите са в основата и постоянно се стремя да бъда оптимално покрай облика и той в никакъв случай да не минава границата на пародията. За това и ви споделям, с цел да ме следите за тези неща.. Там се крие разковничето на положителната имперсонификация ", заключава Рафи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР