Любимецът на всички зрители - Жоро Игнатов от "Съдебен спор",

...
Любимецът на всички зрители - Жоро Игнатов от "Съдебен спор",
Коментари Харесай

Ето го палатът на Жоро Игнатов от Съдебен спор

Любимецът на всички фенове - Жоро Игнатов от "Съдебен спор ", се е уредил сносно в живота. Адвокатът, който прави и най-интересните репортажи в "Съдебен спор " и се занимава с битовите и половите проблеми на хората, живее в приказна къща. "Тук не помня за всички идиоти, с които животът ме среща ", показа Игнатов и разгласява в персоналния си профил във "Фейсбук " поредност от фотоси, които потвърждават лукса, в който юристът живее.



Той побърза да се оправдае пред почитателите в обществената мрежа, че под "идиоти " няма поради единствено хората, които му се постанова да интервюира в предаването. "Настоявам да бъда вярно свестен. Идиотите ги срещам на всички места, в това число и във фейсбук ", безапелационен е той.



Жоро Игнатов се хвали с неповторимата си градина, за която се грижи самичък и могат да му завидят и най-хубавите експерти в региона на озеленяването.



3-етажната къща се намира в Суходол, а в двора си с изключение на красиви цветя, Жоро има барбекю, градинска маса със столове и домакински любим - таралеж, написа "Блиц ".



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР