Любимецът на тв зрителите Емил Чолаков се връща в ефир

...
Любимецът на тв зрителите Емил Чолаков се връща в ефир
Коментари Харесай

Емо Чолаков иска трето дете от студентка

Любимецът на тв феновете Емил Чолаков се връща в ефир до броени дни като водещ на сантименталния формат „ Един за различен “. Третият сезон на шоуто отново ще се излъчва в ефира на Нова телевизия, а някогашният синоптик за пръв път ще може да се сложи на мястото на участниците, тъй като самият той е на гребена на любовта.

През миналото лято Емо изненадващо подвигна загадка женитба с новата дама на сърцето си Ивета. Двамата подписаха година и половина откакто Чолаков загуби първата си жена и майка на двете му дъщери Краси, която издъхна след тежка и мъчителка борба с рака. Новата половинка на тв водещия има един разтрогнат брак зад тила и дъщеричка от някогашния си мъж. Двамата с Емил обаче въпреки всичко желали да станат родители и на общо детенце, издават хора от тяхното обграждане, и към този момент работели по въпроса, написа вестник " Ретро ".

Половин година откакто сватбата им се трансформира в най-обсъжданото сантиментално събитие на лятото, за втората брачна половинка на метеоролога към момента се знае прекомерно малко. Оказва се обаче, че и сега тя е студентка. Ивета, която одобри семейството на радостния водещ, следва уебдизайн в Нов български университет. Междувременно работела и в областта на връзките с обществеността, само че имала потребност от смяна освен в персонален проект, само че и в професионален. Появата на предстоящ правоприемник по никакъв метод нямало да се отрази на начинанията ѝ, изключително в случай, че дъщерите им от предходните бракове били подготвени да оказват помощ.

Момичетата се разбирали отлично, а щерките на някогашния синоптик от bTV и приели с отворени сърца мащехата си Ивета. Голямата му щерка Ема, която е кръстена на него, е към този момент 15-годишна тийнейджърка и към този момент изживява своята сантиментална история. Тя постоянно споделя фотоси в обществените мрежи със своя другар, а очевидно връзката им е получила утвърждението на баща ѝ, щом младежите не крият любовта си. По-малката ѝ сестричка Дара е на съвсем 6 годинки и скоро ще се готви за ученичка в първи клас.

Чолаков прави всичко допустимо, с цел да обезпечи нехаен живот на обичаните си дами. Той съчетава работните задължения на две места, с цел да може фамилията му да бъде финансово подсигурено. Освен че продължава да е част от екипа метеоролози на летище София, към този момент трети сезон продължава фотосите на тв формата „ Един за различен “. Първият сезон бил най-тежък за него, тъй като малко преди този момент погребал брачната половинка си. Стегнал се и изкарал предаването с усмивка на разположение, колкото и да не му било леко на душата. Говори се, че хонорарът му за всеки обособен сезон възлиза на 30 хиляди лв., а премията за двойката победител е 100 бона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР