Любимецът на Русия си отиде. Филип Киркоров получи забрана да

...
Любимецът на Русия си отиде. Филип Киркоров получи забрана да
Коментари Харесай

Любимецът на Русия си отиде: Забраниха на Филип Киркоров да пее в Русия

Любимецът на Русия си отиде. Филип Киркоров получи възбрана да изнася концерти в родината си. А повода? Прословутото голо празненство, на което участва.

В листата влизат 50 музиканти, които или са участвали на противоречивото събитие, или са се изказазали срещу войната

Сред изпълнителите, на които е неразрешено да изнасят концерти в страната, са Филип Киркоров и Дима Билан. Това са две от огромните звезди на съветската попсцена.

Забрана получават още Анна Асти, групата „ Нещастен случай “ и рапърът Loqiemean, които намерено са се изказвали срещу войната в Украйна.

Някои от отхвърлените са се провинили в дребни неща. Например групата „ Щенки “ и техния водач Максим Тесли. Той беше арестуван и задържан за 10 денонощия, тъй като излязъл на сцената единствено с един чорап, както SafeNews ви заяви.

Други не се отърваха толкоз леко

Руският рапър Вацио беше задържан за 15 дни и санкциониран с 200 000 рубли (около 2250 долара) за „ ЛГБТ агитация “. След това, на излизане от полицейския сектор, той беше спрян и върнат в пандиза за още 10 дни. Този път сякаш за хули. Същия ден рапърът е отведен в наборен боен център. За негово злощастие му е връчена военна призовка. Говори се, че ще служи във военния оркестър.

Оказва се, че той е музикантът, който най-вече пострада от въпросното „ голо празненство “.

Това е третият подред лист със неразрешени актьори, в предходните влязоха и оповестените за задгранични сътрудници Максим Галкин, Андрей Макаревич и други

Източник: Площад Славейков
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР