Любимецът на публиката от X Factor - Иван Радуловски, прави

...
Любимецът на публиката от X Factor - Иван Радуловски, прави
Коментари Харесай

Иван Радуловски се завръща с песен по лична история

Любимецът на публиката от X Factor - Иван Радуловски, прави музикално завръщане с ария по персонална история. " Не мога да спра " е въодушевена от действителни събития и отдадена на неговото момиче, с което са дружно към този момент три години. " По време на локдауна имахме проблеми с половинката. Но откакто си показах какво би било да съм без нея, текстът като че ли самичък се написа. Тази ария е моето опрощение ", показа изпълнителят.

" Какво ще стане, в случай че съм без теб? Пропуснах шанса да те обичам " - лирическият воин в " Не мога да спра " взема решение сходни проблеми, като всяка негова дума е написана от Иван Радуловски, който основава и музиката към песента, а след това влиза в кожата на героя в зрелищния клип. Екипът на Стефан Маринов и Buddubbaz Tape Company са виновни за страхотните фрагменти, снимани в нощна София, а аранжиментът остава в ръцете на Светлин Къслев.

Иван Радуловски издава, че приготвя още три авторски плана, които към този момент са на финалната музикална права. Попадането му още веднъж в светлината на прожекторите сигурно ще е огромна вест за неговата войска от почитатели, която избухна след втория сезон на Х Factor. Иван беше една от най-ярките звезди в шоуто през 2013 година, а две години по-късно пусна първия си авторски сингъл " Двойна доза ". Последва " Готов да стартира " и разумното продължение с настоящото " Не мога да спра ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР