Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември

...
Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември
Коментари Харесай

Рачков вдига грандиозен купон за рожден ден

Любимецът на дребни и огромни Димитър Рачков на 18 септември ще означи 50-годишния си празник с огромен ваучър. Актьорът ще чества уместно половин вековния си рожден ден, на който той към този момент е поканил над 100 индивида, написа " Галерия ".

Първият и най-съществен другар е Зуека, но още не е ясно дали ще успее да пристигна от Испания, където се реалокира да живее със фамилията си доскоро повече от година.

Последният огромен рожден ден, който Митко е чествал с доста другари, е 39-ият, когато бил поканил към 80 души, а пристигнали 110. Тогава, през 2011-а, голямата компания се събрала в арменското заведение на Хилда Казасян – там били единствено те и се веселили до сутринта. Оттогава любимецът на феновете все празнувал в стеснен фамилен кръг от 25 души, като нормално ги канел на вечеря. В последната година най-много му липсвал Зуека, но в този момент се надява, че ще може да го види и да го прегърне. Двамата с него са прекосявали през всевъзможни обстановки и по думите му той е от хората, които  " не можеш да не обичаш “.

Със сигурност до него ще е и Анита, дамата, с която са компактно един до различен към този момент втора година след раздялата му с Мария Игнатова. Бившата плеймейтка съумя да го задържи учудващо дълго време и медиите непрестанно ги женят, само че това все не се случва. Всъщност артистът до момента не е подписвал с никоя от дамите си. С първата - Христина, с която имат наследник Димитър Рачков-младши - към този момент 12-годишен, се раздели, откакто тя го размени с тогавашния му приятел Евтим Милошев, и с втората – Мария Игнатова, която пък се омъжи предходната година за Ивайло-Нойзи Цветков. Сегашната му обичана Анита е с цели 26 години по-млада от него, но както самият той споделя, е надраснала възрастта си.

Най-големият му подарък и несъмнено, предизвикателство за неговия празник, е новото шоу, което стартира по Нова телевизия  " C Рачков всичко е допустимо “ и е негов план. Всяка седмица водещият ще посреща осем от топзвездите на България, с цел да ги изправи пред занимателни провокации, заредени с доста смях. Естествено Рачков ще има сериозна конкуренция, тъй като борбата за рейтинг в малките екрани стартира с цялостна мощ.

Само с появяването си Рачков е кадърен по едно и също време да разсмее и разплаче публиката, по тази причина и не е чудно, че Митко самичък е цяло шоу. Актьорът обира овациите на публиката и от театралната сцена в последните години с комедийния си моноспектакъл " Забраненото шоу на Рачков “, доста сполучливо беше и шоуто му по Нова със същото име предишния тв сезон. Мнозина са учудени, че то няма да бъде продължено, тъй като се радваше на голям зрителски интерес, само че най евентуално повода е финансова - разходите за него бяха колосални. И по всичко наподобява, че дори Магърдич Халваджиян мъчно може да си ги разреши.

На Рачков ще е нужна голяма сила, тъй като и новият му план по никакъв начин няма да е елементарен. Затова през съвсем отминалото лято комикът се е заредил с огромна доза адреналин.

Едно от обичаните му занимания е ловът и той сигурно се е срещнал най-малко няколко пъти с приятелите си ловджии. Митко върви в гората, за да се отдели от целия безпорядък и напрежението в малкия екран. В гората той отива, с цел да си почива. Там сяда на масата и всички са равни – няма богаташи, политици или каквито и да било обществени разделения. Актьорът е споделял по какъв начин скоро с един горски били единствено двамата в хижа, във вътрешността в гората. Без ток седели на свещи и разговаряли цяла нощ на ракийка, салатка и пържолки. Откъснат от света, от цивилизацията и суетата, това го заредило за дълго.

Най-голямата отмора за Рачков е да разпусне у дома на мира, не обича заведенията и по тази причина никой не може да го види на механа. Винаги го нервира това, че като отиде на някакво събитие, всички чакат от него да е шутът на компанията.

В огромни компании той избира да мълчи, наблюдава в профил и по този метод си почива. C Анита засега съумяват да са над суетата, въпреки поради младостта си приятелката му да има други желания – заведения и шумни компании.

Двамата се срещат по време на фотоси на клип на Дивна, а любовните искри посред им стартират да прехвърчат в друго видео - новата песен  " Ние “ на братя Аргирови. Във видеото вземат участие куп родни звезди, измежду които Криско, Иво Аръков и самият Paчков. В същия клип като статистка се снима и хасковлийската блондинка Анита Димитрова и любовта ги връхлита с цялостна мощ, а дали ще прерасне в нещо по-сериозно, единствено бъдещето ще покаже.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР