Любимецът на Гладиаторите Майкъл Ван Уайк, известен още като Улф,

...
Любимецът на Гладиаторите Майкъл Ван Уайк, известен още като Улф,
Коментари Харесай

Улфът на Гладиаторите разкрива, че Би Би Си го е отхвърлил и е пренебрегнал сина си, след като протегна ръка за рестартиране

Любимецът на Гладиаторите Майкъл Ван Уайк, прочут още като Улф, разсъждава върху опита си в шоуто и показа, че се е обърнал към продуцентите за евентуално завръщане за новото рестартиране - единствено с цел да бъде тотално " изчистен " от шефовете на BBC.

Бившият Гладиатор ни описа по какъв начин той и различен негов сътрудник са се свързали с BBC преди снимането на рестартирания сериал, единствено с цел да бъдат изцяло пренебрегнати. Не единствено това, синът на Майкъл имаше фантазии да последва стъпките на татко си и да стане гладиатор на BBC, само че „ даже не го погледна “.

Културистът, който в този момент е на 71 години, е по-известен с името " Вълк " и се появява в истинската ITV версия на игровото шоу от 1992 до 2000 година Майкъл по-късно се завръща за краткотрайното възобновление в Sky One, което се излъчваше от 2008 до 2009 година Майкъл извънредно приказва пред Mirror тази седмица за времето си в известното шоу.

Той също се обърна към рестартирането, което беше стартирано от BBC предишния месец, в това число разискване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР