Любимецът на фолкманиаците у нас не успял да се впише

...
Любимецът на фолкманиаците у нас не успял да се впише
Коментари Харесай

Фики спечелил 400 бона от сватбата

Любимецът на фолкманиаците у нас не съумял да се впише в рамките за сантиментална първа брачна нощ с булката си Гюлджан, тъй като двамата били скапани от позитивни страсти и приятна сватбарска отмалялост, научи HotArena.

Веселбата завършила в ранни зори, само че по масите към момента се застоявали посетители, с които младоженците добродушно си бъбрели. Едва когато изцяло се разсъмнало влюбената двойка се отдръпнала в хотелската стая, където се намирали част от подаръците. Вместо да се отдадат на нежни милувки, любопитното прясно семейство почнало да разопакова даровете един по един и да чете в унес благите пожелания на гостите. Паричните суми в пликове и в приветствени картички също вълнували сърцата на Фики и законната му половинка, въпреки че двамата и преди сватбата също се радвали на финансово успокоение. 

Сърдечни поздрави получи Фики Стораро на сватбата си от сами я Слави Трифонов . Остава мистерия дали шоуменът ги е отправил и персонално, само че пък Краси Радков, който от години е част от екипа му, ги съобщи на артиста и булката му, щом сграбчи микрофона и се включи в програмата на тържеството с няколко скеча и песни. Актьорът пожела на влюбените всичко най-хубаво в взаимния живот от името на Слави Трифонов, който същия ден отпразнува своя 51-и рожден ден, написа " Уикенд ". 

Подаръците, които получиха влюбените, също бяха измежду най-обсъжданите тематики след сватбата, в това число и тази, че булката е бременна с момче. Кумовете Галена и Галин се отчели с сантиментална екскурзия до Париж.

Роднините на булката и младоженеца подарили златни гривни и украшения за Гюлджан. Тони Стораро и брачната половинка му подариха на младото семейство  жилището, в който живеят, както и автомобил, в който да возят внука. Човекът глас дори сподели, че след сватбата не желае да има снаха, а щерка. Вълнението му е обяснимо след новината, че внукът му ще носи неговото име Тунчер. Гюлджан се чака да роди към рождения ден на мъжа си Фики - 3 март. Младоженците са събрали и много пари от гостите си – над 400 000 лв., настояват техни другари. Така сватбата, която коства към 250 бона, е изцяло избита, че дори имат и облага.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР