Любимецът на феновете и на Локо Пд, и на Лудогорец

...
Любимецът на феновете и на Локо Пд, и на Лудогорец
Коментари Харесай

Златински: Този Локомотив Пловдив може да стигне далеч

Любимецът на почитателите и на Локо Пд, и на Лудогорец Христо Златински показа упованията си пред „ Мач Телеграф “ за идната среща сред двата отбора.

„ Очаквам да стане един в действителност забавен мач. И двата отбора играят добър футбол и се надявам да стане ефективен дуел. Локомотив имат сили да победят Лудогорец. Особено след последния мач, който изиграха „ черно-белите “ против ЦСКА. Имат всички предпоставки да стигнат до триумф. Срещу „ алените “ нямаха шанс, само че играха добре. Лудогорец играе също доста постоянен и класен футбол сега. Не мисля, че сгъстеният цикъл на разградчани може да им повлияе. Те са привикнали, а и аз като някогашен футболист постоянно съм предпочитал да играя мачове през няколко дни. По-добре е от един дълъг подготвителен развой през цялата седмица. Лудогорец разполага с дълга и конкурентна пейка. Не мисля, че това, че са играли в четвъртък с Рома ще им се отрази, а и минаха задоволително дни и са се възстановили. Предимството на първенците е опитът, който натрупа в Европа всяка година и самочувствието, което имат, както и увереността. От другата страна преимуществото на Локо е, че мачът е на „ Лаута “ и стадионът по всяка възможност още веднъж ще е цялостен. Надявам се атмосферата да е също толкоз хубава, както беше и на мача с ЦСКА. В играта на Лудогорец не виждам недостатъци. Наистина са в доста добра форма. Играят доста нападателно и атакуващо. Не мисля, че имат страна, която можем да я разпознаваем като по-слаба. При Локо може би в завършващата фаза има какво да се желае. Има мачове в които тима вкарва повече, само че въпреки всичко има какво да се желае. Играчите на Александър Томаш основават обстановки, само че мъчно означават “, съобщи той.

„ Локо влезе в серия от три мача без победа и съм на мнение, че могат да я пресечен тъкмо в този дуел. В подобен мач не може да има любимец в никакъв случай. Това е дерби и не се знае нищо. Ето образец и в мача с ЦСКА. Едно състояние реши срещата, макар по-добрата игра на „ смърфовете “. Непредсказуеми са тези мачове. Мисля, че този тим на Локомотив може да стигне доста надалеч. Трудно може да се гони купата, тъй като е къса скамейката. След зимата при една добра селекция е допустимо всичко да се промени. Ще бъде доста мъчно, само че за челната тройка мисля, че умерено може да се бори този тим на Локо. Хубаво е, че има повече конкуренция за купата, както и за местата даващи право да играеш в Европа. Лудогорец играят в действителност доста стойностен футбол. Но конкуренция през сезона ще срещнат в лицето на Левски, ЦСКА, ЦСКА 1948 и Локо Пд “, съобщи още Златински, който сега е треньор на „ Лаута “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР