Любимецът на българската публика Джан Яман, познат на зрителите с

...
Любимецът на българската публика Джан Яман, познат на зрителите с
Коментари Харесай

Джан Яман се завръща в бг ефира с нов сериал

Любимецът на българската аудитория Джан Яман, прочут на феновете с емблематичната си роля на Джан Дивит в сантименталната поредност „ Свободен дух “, се завръща с премиерен сериал извънредно на VOYO.

От 7 ноември (понеделник) клиентите на онлайн видео платформата на bTV Media Group ще могат да гледат обичания турски артист в най-новата му роля на „ Мистър Грешен “ (Bay Yanlış). В премиерната поредност Яман си партнира за повторно с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 година оглавиха шлагера „ Горчиво и сладко “.

Историята:

Колкото и да търси верния мъж, Езги (Йозге Гюрел) постоянно се влюбва в несъответствуващия, а Йозгюр (Джан Яман) е следващият „ мистър неверен “. Красив и богат, ергенът постоянно е център на внимание, а дамите към него непрекъснато се надпреварват да попаднат в полезрението му.

Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя вижда по какъв начин бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова обичана, поради която я е изоставил. Езги излива тъгата си пред Йозгюр и дотам се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая. По подигравка на ориста, тя инцидентно се оказва негова съседка, а другарството сред тях процъфтява.
Йозгюр насочва примамващо и смело предложение към Езги, с цел да завоюва назад сърцето на някогашния си, само че защото майка му го притиска да се ожени, я моли в подмяна да се преструва на негова другарка в продължение на няколко дни.
Майката на Йозгюр обаче стартира да вижда в Езги евентуална снаха, а тя за следващ път осъзнава, че се е забъркала с „ господин Грешния “. Дали двамата ще съумеят да изпълнят ангажимента си, или ориста им е подготвила непредвидена изненада – разберете в епизодите на „ Мистър Грешен “ от 7 ноември (понеделник) извънредно на VOYO.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР