Любимата ни стая с изглед (на снимката горе) е. .

...
Любимата ни стая с изглед (на снимката горе) е. .
Коментари Харесай

Хотелските стаи с невероятен изглед

Любимата ни стая с аспект (на фотографията горе) е...
Villa Tre Ville, Позитано

Вилата на филмовия режисьор Франко Дзефирели, която той продава през 2007 година, в този момент е един от най-магичните дребни хотели в Италия. Това, което отличава Tre Ville, е голямата му хубост и усамотение, макар че Позитано е единствено на няколко завоя. Тук са отсядали всички - от Тейлър-Бъртънови до Мария Калас и София Лорен, а забавни хора (дипломати, художници, актриси, които заобикалят светлината на прожекторите, вместо да я използват) не престават да го вършат.

Резервирайте белия, кремав и сребрист апартамент Diaghilev с двойни порти, които се отварят на дребен балкон, а в краката ви се вижда заливът на Позитано. И макар че цената не е по никакъв начин дребна, тя включва всички питиета, което значи коктейли когато и да е в тънки чаши от Мурано.

Влезте в кухнята и готвачът ще ви подготви каквото пожелаете, когато пожелаете, като употребява пресни артикули от градините на Tre Ville. В един капризен живот, цялостен с прелестни тераси, няма по-небесна от тази: спираща дъха панорама към водата, а светлините на Амалфийското крайбрежие звучат като приглушени ноти на пиано в далечината.

От Джереми Уейн

Address: Villa Tre Ville, Via Arienzo, 30, 84017 Positano SA, Italy
Telephone: +39 089 812 2401
Prices: Doubles from about £860

Casa Madera, Тулум

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР