Любимата ни Алекс Сърчаджиева се завръща в ефира на NOVA,

...
Любимата ни Алекс Сърчаджиева се завръща в ефира на NOVA,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева за ролята в "Откраднат живот", разказа и за странна случка след смъртта на Ласкин

Любимата ни Алекс Сърчаджиева се завръща в ефира на NOVA, само че не като водеща, а като актриса в обичания на милиони фенове медицински сериал " Откраднат живот: Финалът ". 

Актрисата показа, че доста се радва за завръщането си в " Откраднат живот ".  " Екипът е построен от невероятни експерти, които вършат всичко с доста обич – евентуално това е тайната на триумфа на този сериал ", сподели още надарената актриса.

Героинята на Алекс е момиче, което има подозрение дали попада на това място поради длъжността и въздействието на татко ѝ, или поради личните ѝ качества. Сърчаджиева ще бъде в ролята на коремен хирург и щерка на заместник-министър на опазването на здравето.

Виж още:

Алекс, която след 5 години още веднъж се завръща на сета на хитовия български сериал, добавя, че връзките, построени на снимачната площадка са не по-малко значими от тези на телевизионния екран, а преходът към финала е обвързван с усмивка и носталгия, само че едно е несъмнено - последният сезон ще бъде повече от заслужен край на здравната сага.

Освен завръщане на дребния екран, Алекс приготвя още нещо, което е доста особено, а точно моноспектакъл за живота си. Идеята ѝ хрумнала след забавна преживелица, разиграла се единствено два месеца след гибелта на Иван Ласкин. Неин другар, доста влюбен в приятелката си, я помолил за услуга - да опише някаква мотивираща история пред група от хора в частна компания. Въпреки че още тъгувала, актрисата се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че тя отива в препълнена зала, а не както очаквала - да има не повече от десетина индивида.

Виж още:

" Обясниха ми, че даже прибирали искащи, нямало по какъв начин да влязат всички ", разкри Алекс в ефира на NOVA. Това не ѝ попречило и почнала да споделя. " Забелязах, че хората се смеят доста повече на моите истории, в сравнение с комедиите, в които играя. После плачеха на други ", добави тя. Така се въодушевила да направи монодрама: " Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, само че в този момент ще направя дисекция на себе си ".

Сценарият е на Яна Борисова, режисьор е Димитър Коцев - Шошо. Премиерата ще е в края на март или април.

Изображение: https://www.facebook.com/aleks.search 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР