Любимата на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер,

...
Любимата на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер,
Коментари Харесай

Никол на Гришо мина злодея Серхио Рамос преди Мондиала в Русия

Любимата на най-хубавия български тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер, попадна в забавна ранглиста преди старта на Световното състезание по футбол.

Британското издание " Метро " разгласява 10 песни, отдадени на Мондиал 2018 в Русия, като тази на американката е едвам осма и не се харесва изключително. Парчето на Шерцингер е част от рекламна акция на катарските авиолинии, а почитатели на певицата го дефинират като " не чак толкоз неприятно ", само че надалеч от най-хубавите й.

Въпреки това Шерцингер е по-харесвана от футболния изверг Серхио Рамос, който бе намразен от почитателите на Ливърпул след финала на Шампионската лига поради това, че контузи звездата на противника Мохамед Салах и нанесе тежък удар в главата на вратаря на " алените " Лорис Кариус.

Рамос взе участие в песента на Демарко Фламенко " Другата звезда в сърцето ти ", което е очевидно благопожелание за трофей на " Ла Фурия " в Русия, а песента им е под номер 10 в класацията.

На първо място предстоящо е формалната ария на Мондиал 2018 в осъществяване на холивудския артист Уил Смит, Ера Истрефи и Ники Джем.
Ето топ 10 на песните преди Световното състезание: 10. Demarco Flamenco feat. Sergio Ramos – Otra estrella en tu corazon
9. Polina Gagarina feat. Egor Kreed and SMASH – Komanda
8. Nicole Scherzinger – Dancing in the Street
7. The Tallywags – Charge of the Light Brigade
6. The Stars House Band – Rasputin Rebooted
5. Jason Derulo – Colors
4. J Balvin and Michael Brun – Positivo
3. Natalie Oreiro – United By Love
2. Various Artists – Sube la Marea
1. Nicky Jam feat. Will Smith and Era Istrefi – Live It Up

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР