Любимата морска вила на покойния Иван Славков в Черноморец тъне

...
Любимата морска вила на покойния Иван Славков в Черноморец тъне
Коментари Харесай

Къщата на Батето потъна в разруха СНИМКИ

Любимата морска вила на починалия Иван Славков в Черноморец тъне в съсипия.

Прочутият парцел, за който към момента се носят митове за купоните, които е правил, сега наподобява на къща на ужасите, претърпяла бомбена офанзива.

Въпреки окаяното положение, в което се намира, тя е оповестена за обмен от околните му, които търсят нов притежател против 79 хиляди евро. Въпросният парцел, в който преди години под сурдинка се говореше, че незабравимият състезателен деятел е леел шампанско край басейна в компанията на многочислени хубавици, е платен преди далечната 1983 година, като се твърди, че цената му тогава е била единствено 1,50 лева на квадратен метър, писа „ Ретро “.

Постройката се простира на 150 квадрата, а дворът е съвсем декар. По това време къщата била в покрайнините на Черноморец, с цел да има зетят на Живков усамотение, само че към днешна дата край нея са изникнали много хотели.

Големият хол с камина, трите бани с вани, помещението за джакузи сега обаче наподобяват повече от злокобно. Още има следи от мебели, дори кабелите от телефоните висят. Въпреки запуснатия тип на парцела архитектурата му към момента е впечатляваща. Хасиендата има парно и подово отопление, а таванът е с дървена ламперия. Половината от първия етаж обаче е строена без основи и постройка пропада.

Цялостен ремонт би излязъл много скъпо, по тази причина най-вероятно къщата ще бъде съборена, в случай че се откри покупател за нея. Стените се разрушават, прозорците и вратите са изпочупени от вандали, гаражът е срутен със земята, а дворът е обраснал в плевели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР