Любимата млада модна икона в Холивуд Лили Колинс е днешното

...
Любимата млада модна икона в Холивуд Лили Колинс е днешното
Коментари Харесай

Лесни идеи за прически, които да вземем от Лили Колинс

Любимата млада фешън икона в Холивуд Лили Колинс е днешното ни ентусиазъм за няколко супер симпатични прически.

Лили, която неотдавна фрапантно подкъси косата си, е същински хамелеон. На аления килим тя излъчва блясъка на класическа дива, само че е също толкоз чаровна в небрежна всекидневна визия. Затова просто нямаше по какъв начин да пропуснем и ефектните й прически, които несъмнено считаме да опитаме.

Небрежни талази

Тези едри, завършени повърхностно талази, доста отиват на дължина до раменете. А най-хубавото е, че се получават супер елементарно, като просто намачкате пяна във влажната коса и намачквате с пръсти, до момента в който сушите. Харесва ни и концепцията за строго елегантна дантелена рокля и вечерен грим, съчетани с толкоз безгрижна прическа – това придава изискан и омекотява излъчването.

Кок, декориран с панделка

Фризьорът на актрисата е трансформирал елементарния невисок кок в страховит акцент. Първо, косата от горната страна е завършена с доста размер и съвършено пригладена (използвайте спрей за размер, изсушете безпрепятствено със сешоар, тупирайте и пригладете отгоре). И най-после кокът е декориран с черна панделка, придавайки му доста грациозен и забавен тип.

В жанр Одри Хепбърн

Още една концепция за най-много резултат с най-малко старания. Косата е изсушена права ( съветът ни е да употребявате огромна кръгла четка с натурален косъм – по този начин косата става супер блестяща ). Косата на темето е леко тупирана. След което кичурите от горната страна и в профил са хванати хлабаво обратно и прикрепени с фиби. Няколко кичури се спускат свободно към лицето. Кокетно и изтънчено.

Вижте останалите прически на стр. ii

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР