Любимата двойка на България Мария Игнатова и Димитър Рачков днес

...
Любимата двойка на България Мария Игнатова и Димитър Рачков днес
Коментари Харесай

Мария Игнатова захапа Рачков в ефир: Падаш си по…

Любимата двойка на България Мария Игнатова и Димитър Рачков през днешния ден подържа единствено другарски връзки. Това обаче, което се случи сред тях в ефир задава въпроса дали възприятията са още живи?

Пиперливите шегички стартираха още в първия епизод на „ Пееш или лъжеш “.

" Нещо в последно време си падаш по кифли ", съобщи Мария на Рачков, намеквайки за последните му връзки с Камелия Андонова и Анита Димитрова.

Рачков не й остана задължен:

" Това, каквото направи човек един път, никой не може различен да го направи ", с което, несъмнено, направи намек за алкохолните изцепки зад кормилото на мъжа до Игнатова - Ивайло Цветков - Нойзи.

Наталия Симеонова също участваше в шоуто и зарадва феновете пред дребния екран.

" Надявам се да не се завърне още веднъж Наталия в ефир ", не се сдържа и продължи с шегичките Мария, която, за изненада на мнозина, внесе комизъм даже и за ареста на актуалната си половинка Нойзи. И това пристигна напълно естествено, около един от участниците в този епизод, който по случайност се споделя Ивайло и работи като водач.

Пееш или лъжеш е българска версия на шоуто I can see your voice. Българската версия стартира през есента на 2016 година

Водещи на първия сезон на шоуто са Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. През пролетта на 2024 година, след 8-годишна пауза, е обявено завръщането на предаването в ефир с нов водещ - Димитър Рачков.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР