Любимата д-р Неделя Щонова си тръгна от Преди обед, но

...
Любимата д-р Неделя Щонова си тръгна от Преди обед, но
Коментари Харесай

Горещи страсти в bTV: Ето с какво замени ефира на Преди обе...

Любимата доктор Неделя Щонова си потегли от " Преди обед ", само че ето къде и по кое време още веднъж ще радва феновете

В унисон с търсенето на здравословен баланс в персонален и публичен проект, bTV дава отговор на покачвания интерес към персоналното здраве с напълно ново предаване за здравна просвета. „ Светът на здравето “ с водеща доктор Неделя Щонова потегля на 9 октомври (неделя) и ще се излъчва всяка неделя от 11:30 ч.

Специалист невролог с дългогодишна процедура и обичано лице от ефира на bTV, доктор Щонова ще продължи да осведоми феновете за здравните тематики, които ги вълнуват, благодарение на потвърдени специалисти. Неделя не стопира да печели самопризнание както от правилните си фенове, по този начин и от потвърдени експерти, като единствено преди дни бе удостоена с две награди от БЛС (Български лекарски съюз) и „ Southeast European Medical Forum “.

„ Светът на здравето “ е просветително предаване за самодейна здравна просвета. Основната му цел е да предизвиква здравословния метод на живот за естетика, благополучие, дългоденствие и благополучие. В предаването Неделя ще среща феновете с най-хубавите здравни експерти в България и по света и ще споделя невероятни персонални истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата мощ на човешката душeвност.

Най-новото предаване в ефира на bTV си слага за задача да наложи нови стандарти в актуалната здравна публицистика, основани на научни обстоятелства, които да въодушевяват феновете да осъзнаят капацитета и психологичната мощ на дисциплинирания разум. Новото предаване ще включва и специфични рубрики за физически извършения, здравословно хранене и поддържане на прочувствен баланс по пътя към същинското благополучие.

Водещата доктор Щонова ще дава настояща информация за най-новите и авангардни достижения в региона на актуалната медицина и терапия. Неделя ще осведоми феновете и за голям брой работещи подходи и правила на здравословно хранене, двигателна интензивност, философия и метод на живот.

Очаквайте „ Светът на здравето “ с доктор Неделя Щонова – от 9 октомври, всяка неделя от 11:30 ч. по bTV!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР