Любимата бой банда от 90-те - Take That, тръгва на

...
Любимата бой банда от 90-те - Take That, тръгва на
Коментари Харесай

Take That потвърди световно турне

Любимата пердах тайфа от 90-те - Take That, потегля на турне следващата година. Новината публично беше доказана от Марк Оуен и Гари Барлоу. Към днешна дата групата е показана от тях двамата и Хауърд Доналд. Все още има лъч вяра за включването на Роби Уилямс, само че не и на Джейсън Ориндж.

 Снимка 346304

От много време се говореше, че групата ще отпразнува уместно своята 30-годишнина през 2022 г ., само че не щеш ли проектите се изтеглят малко по-напред и още следващата година ще има нови записи, подкрепени със международно турне.

Марк показа пред английски медии, че възнамеряват турнето си " Greatest Hits " в края на годината. " Вече имаме няколко нови песни ", сподели той. В момента тримата работят по албума и организацията на тура.

46-годишният реализатор показа още, че увереността за всичко пристигнала от големия интерес към мюзикъла, отдаден на творчеството им - " The Band ", както и от обстоятелството, че хората още полудяват от музиката на Take That. Оуен разкри, че мюзикълът ще се трансформира във филм.

Фронтменът Гари Бралоу показа, че доста от старите им шлагери са ремастерирани, тъй че да звучат настоящо през днешния ден. Те са съумели да създадат песните си по този начин, че да включват повече от своите вокали на мястото на Роби Уилямс и Джейсън Ориндж.

Джейсън напусна групата през 2014 година, а Роби доста по-рано, само че се присъдени към бандата, за 20-годишнината й. Сега Гари се надява, че Уилямс ще се включи още веднъж за 30-годишнината, само че е изгубил вяра за Джейсън, защото той бил безапелационен, че повече не желае да се занимава с музика.

" В последна сметка би трябвало да приемем, че той не желае да прави това, с което ние се занимаваме ", заключи Гари Барлоу.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР