Любимата анимация Играта на играчките продължава с нов, четвърти филм,

...
Любимата анимация Играта на играчките продължава с нов, четвърти филм,
Коментари Харесай

Играта на играчките се завръща, по-добра от всякога

Любимата анимация " Играта на играчките " продължава с нов, четвърти филм, озвучен от огромни звезди, измежду които и Том Ханкс. 

По думите на Ханкс това е най-хубавият филм от поредицата. 

" Играта на играчките: Пътешествието "  разказва за фамилната екскурзия на детето Бони, което взима цялата тайфа от играчки със себе си. Уди обаче ненадейно се отклонява, което му носи среща с от дълго време изгубената му другарка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, към този момент не дават отговор на деликатната ѝ порцеланова обшивка и с Уди бързо схващат, че вижданията им във връзка с живота като играчка са радикално разнообразни.

Уди постоянно е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, без значение дали това е Анди или Бони. Един ден обаче Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който дефинира себе си като " отпадък ", а не като играчка...

Режисиран от Джош Кули (Riley’s First Date?) и продуциран от Джонас Ривера ( " Отвътре на открито ", " В небето " ) и Марк Нилсен ( " Отвътре на открито " ), " Играта на играчките: Пътешествието " на Дисни и Пиксар ще бъде по кината и в България, от 28 юни 2019 година

Ето няколко любопитни обстоятелството от историята на поредицата, позната от 90-те години:

" Играта на играчките ", чиято премиера е на 22 ноември 1995, е първият пълнометражен филм, основан напълно с компютърна анимация. Той е най-касовият филм за 1995 с три номинации за " Оскар "  и две " Златен глобус ".

" Играта на играчките 2 " е първият филм напълно основан, мастериран и прожектиран цифрово. Също по този начин е пътрвото продължение на анимация, което донася повече доходи от своя предходник, усъвършенства върхове за максимален дебютен уикенд в Съединени американски щати, Англия и Япония, ставайки най-успешният анимационен филм за годината. Печели " Златен глобус "  за най-хубав филм в категорията комедия или мюзикъл и " Грами "  за най-хубава ария написана особено за филм, телевизия или друга образна медия (Ранди Нюман, When She Loved Me).

През 2010 " Играта на играчките 3 " завоюва " Оксар "  за най-хубав анимационен филм и най-хубава ария (Ранди Нюман, " We Belong Together " ). Той също по този начин завоюва и " Златен глобус "  и БАФТА за най-хубав анимационен филм. Той е вторият най-касов филм на Пиксар след " Феноменалните 2 ".

А в този момент вижте филмовия откъс на " Играта на играчките 4 ":
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР