Любима учителка по рисуване в християнско училище е била арестувана,

...
Любима учителка по рисуване в християнско училище е била арестувана,
Коментари Харесай

Учителка в християнско училище се е опитала да отрови смутито на съпруга си със смъртоносно растение, казват властите в Мисури

" Любима " учителка по изобразяване в християнско учебно заведение е била задържана, откакто се твърди, че е била уловена от камера да смесва спираща сърцето отрова в смутито на брачна половинка й, сподели полицията в Мисури в петък.

Мъжът се е обадил на управляващите, вярвайки, че „ необяснима болест “ може да е „ тенденциозен акт на отравяне “, съгласно изказване на полицията в Джеферсън Сити Лейтенант Дейвид Уилямс.

По-рано този месец мъжът конфигурира камера в кухнята и записа по какъв начин жена му смесва смути с сходно на корен вещество от торбичка с надпис „ момина сълза, " съгласно изказване за евентуална причина.

Момината сълза е добре познато отровно цвете, което може да аргументи огромна щета на хората и животните, които го ядат.

Сара Елизабет Шефър, 37, " призна, че е добавила артикули към храната на жертвата със знанието ", че това ще аргументи заболяване или даже гибел, сподели Уилямс.

Жената, който преподава изкуство в лютеранската гимназия на Калвар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР