Любима и обичана европейска столица е на последно място тази

...
Любима и обичана европейска столица е на последно място тази
Коментари Харесай

Виена е столицата с най-недружелюбните жители в Европа

Любима и обичана европейска столица е на последно място тази година в класацията на „ Експат сити ренкинг 2022 “ в категорията " любезност ".

А градът, чийто поданици се оказват за поредна година най-недружелюбните поданици в света, е Виена. Въпреки обстоятелството, че столицата оглавява класацията на организацията „ Интернационс “, която прави анкети измежду хората с неавстрийски корени, в категорията за " най-хубави условия на живот ", тя не може да се похвали с изключително гостоприемните си жители.



Това го демонстрират резултатие от анкета на организацията, която отрежда на Виена последно място в категорията „ любезност “.

Повече от половината от интервюираните (54 процента) са декларирали, че им е мъчно да се сприятелят с виенчани, а 32 на 100 са се чувствали нежелани. По този въпрос градът също е на последно място.



Това най-вероятно се дължи най-много на перманентното неприятно въодушевление, с което виенчани се славят, изясняват резултатите специалисти.

Тази година Виена заема 27-о място измежду 50 града в света в кетагорията " поданици с най-лошо въодушевление " (през 2021 година ѝ бе отредено 14-о място от 57 града).



Любимият град за туристите е Валенсия, която се подрежда преди всичко в анкетата, попълнена от 11 970 преселници, следвана от Дубай и Мексико. 

за сметка на това обаче австрийската столица е напред в класацията в категориите „ туризъм и превоз “ (първо място) и „ опазване на здравето и положително благоденствие “ (второ място). С висока оценка се откроява градският превоз в столицата. Живеещите във Виена хора от други страни го разказват като добре проведен (97 процента) и наличен.

Отлична е и оценката на здравното обслужване и чистотата на околната среда. Що се отнася до цените в града, Виена не е възприемана като изключително безценен град и заема девето място в показателя за персонални финанси.

Индексът „ адаптация “ е огромен минус-пункт, по него Виена се подрежда на последно място.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР