Любезен млад мъж с рядко за сегашното време поведение остави

...
Любезен млад мъж с рядко за сегашното време поведение остави
Коментари Харесай

Изчезващ вид: Млад мъж изненада с поведението си

Любезен млад мъж с " рядко " за настоящето време държание остави жена от Казанлък прелестно сюрпризирана.

От описа й в обществената мрежа излиза наяве, че тя в началото е предубедена към младежа, само че след това се уверила що за човек е.

Тя също установи, че е тъжно, че такива случки са към този момент " вести ".

" Днес ми се случи това малко знамение, което преди време считахме за нещо обикновено и за всекидневно проявяване! Отивах към автобусната спирка и когато наближих, чух: " Добър ден! ", високо и отчетливо, като че ли страхувайки се да го изрече! Погледнах ненадейно, а там стоеше млад мъж с раница, напълно елементарен, неосезаем и чакаше рейса. Каза го от разстояние и съвсем не ме погледна, след това бързо изви глава. Аз застанах недоверчиво в профил и смънках също: " Добър ден! "

Когато рейсът наближи, с цел да се качваме, той се отдръпна, с цел да мина първа. Не ми направи изключително усещане, даже бях малко предубедена и скептична. По спирките рейсът се изпълни и на третата спирка се качи единствено една млада жена, която стоеше до вратата и подаде торбите си на седналата си колежка, че нямаше място. Какво беше учудването ми, когато същият човек, седнал зад мен стана и настоятелно и предложи с жест да заеме мястото му. Тя се поколеба малко и със смутена усмивка одобри. Кавалерът отиде до прозореца в свободната от седалки зона и страхливо, като че ли се срамуваше..обърна тил, тъй че единствено за малко видях лицето му!

Да, бях малко безразлична и предубедена, само че след това съжалих и се засрамих, тъй като по всичко личеше, че индивидът е откровен и....просто учтив, даже малко обезпокоен. Нищо работа, дребен подробност от всекидневието, само че позабравен подробност, който надали ще видите различен път, или най-малко доста рядко!? Не го тълкувайте, не го коментирайте, не търсете безусловно подбуди, тъй като може да бъде и натурален жест на добрина! Да! Да дадем път на положителното! Самият факт, че става тематика за разискване приказва, че има потребност от това! ", споделя Пепа Тишкова.

Логично под обявата й заваляха похвали за младия мъж.

Повечето консуматори се съгласиха с авторката на поста, че възпитаните младежи са необичайност.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР