Любен Попов продължава успешната си серия в Интерактив тенис, като

...
Любен Попов продължава успешната си серия в Интерактив тенис, като
Коментари Харесай

Любен Попов първи при най-добрите в Осмия вечерен турнир на ИТЛ

Любен Попов продължава сполучливата си серия в Интерактив тенис, като този път записа победа при напредналите в Осмия вечерен шампионат.

На кортовете на Българския народен тенис център той се наложи на финала над Ивайло Боджаков с 4:0, 4:1. През април Любен взе победа в Четвъртия вечерен шампионат на ИТЛ в клуб „ 360 “, след което победи в Петия вечерен шампионат. През юли младокът беше пръв при най-хубавите в MGU Cup ITL Challenger, по-късно завоюва съботно-неделния ITL Challenger в клуб „ 18.82 “, а при започване на октомври отбрани купата си в „ Бароко спорт “. Така той поведе в годишната класация на ИТЛ и се класира за финалите на лигата през декември.

При приблизително напредналите на Осмия вечерен шампионат най-хубав от 56-те участници беше Николай Христов, който победи на финала Цветан Цветков с 4:6, 6:2, 10:5. Двамата играха на централния корт на Българския народен тенис център и си поръчаха арбитър за оптимално наслаждение.

При начинаещите победи дебютантът във вечерните шампионати Валерик Цветков. Той взе купата без изгубен сет, като във финалния мач надви над Васил Досев с 4:2, 4:3.

Програмата на Интерактив тенис продължава с Деветия вечерен шампионат, който се играе в MG Tennis Club в парка „ Заимов “. В средата на ноември ще започва последният за годината вечерен шампионат, който ще се организира в клуб „ Раковски “. С края му ще станат известни всички участници в последния Мастърс за годината – ITL Finals 2019, както и носителите на годишните награди на лигата за най-хубави, най-позитивни и най-активни играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР