Любен Попов, който от месец е N1 в ранглистата на

...
Любен Попов, който от месец е N1 в ранглистата на
Коментари Харесай

Най-добрият в ИТЛ ще се бори за трофея в Hot Springs Open

Любен Попов, който от месец е N1 в ранглистата на Интерактив тенис и през последните няколко месеца записа няколко победи в аматьорски шампионати, потегля за купата в Hot Springs Open. Последното за годината съревнование на фамилната тенис и СПА верига Уикенд тур ще се организира от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня. За да вземе трофея обаче Любен ще би трябвало да отстрани топ играчи като Едиз Батран, Петър Бозуков и Красимир Минтов. Със сигурност те ще излязат на кортовете за победа и ще провокират Попов с отлична игра и добре премислена тактика.

При дамите също се обрисува сериозна борба за купата. За присъединяване са се записали тенисистки, побеждавали в конкуренцията при дамите в Уикенд тур: Илияна Шейтанова, Ива Дарданова, Цветелина Гочкова и Цветелина Пулева. Така че мачовете се обрисуват оспорвани, а градусите – високи.

На кортовете в Hot Springs Medical & SPA Hotel ще излязат 32 другари на тениса. Тренировките са в петък, а срещите в групите стартират в събота. Елиминациите и финалите са в неделя. В свободното от тенис време играчи и техните близки и другари ще релаксират в минералните басейни и ще разхлабен във финландската сауна, турския хамам или в иглуто и ледения шадраван на четиризвездния комплекс.

Hot Springs Open ще постави завършек на 2019 година за Уикенд тур. След 10 шампионата из цяла България веригата ще даде отмора на играчите, с цел да ги събере през април още веднъж и да им покаже някои от най-красивите кътчета на страната ни от непозната позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР