Любен Койчев и Милена Димова са су-шефове в ресторанта на

...
Любен Койчев и Милена Димова са су-шефове в ресторанта на
Коментари Харесай

Кои ще са помощниците на Виктор Ангелов

Любен Койчев и Милена Димова са су-шефове в ресторанта на Виктор Ангелов . Терминът " су-шеф " идва от френски - по този начин се назовава първият асистент на основния готвач. За да избере победител в Hell " s Kitchen България, началник Ангелов се доверява на тях и в надпреварата .

Ролята на началник Койчев и началник Димова ще бъде гледат детайлите, да наблюдават по кое време някой от участниците е сбъркал и се пробва да прикрие следите.

Кои са Любен Койчев и Милена Димова

 Снимка 338991

Любен Койчев е на 28 години към този момент има незабравим стаж и високо кулинарно обучение зад тила си. С готвене се занимава от 14-годишен, като е работил в заведения за хранене в Холандия, Белгия, Хърватска, в това число и такива със звезда Мишлен . От една година е част от екипа на началник Ангелов, като една от главните му отговорности е да създава нови предписания и да следи за вярното им осъществяване и професионално поднасяне на гостите. В Hell " s Kitchen България ще има сходна роля. Шеф Койчев ще следи един от двата тима и ще има грижата храната, която приготвят да бъде съвършена.

 Шеф Ангелов избира участниците в Hell’s Kitchen България
Шеф Ангелов избира участниците в Hell’s Kitchen България

Кои ще са 18-те щастливци

Милена Димова се пали по кулинарията на по-късна възраст, само че е уверена, че това е нейното предопределение. Работила е като занаятчия сладкар в Лондон, Съединени американски щати и България, а през май 2017 година тя става су-шеф сладкар в ресторанта Виктор Ангелов. В Hell " s Kitchen България началник Димова споделя, че ще бъде доста взискателна към участниците, само че и задоволително търпелива. Милена разкрива, че началник Виктор също е извънредно придирчив в работата си, само че съгласно нея тъкмо подобен би трябвало да бъде един същински водач.

Шеф Ангелов и неговите помощници ще посрещнат участниците в Hell " s Kitchen България на 27 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР