Любен Дилов-син е подписал договор с ВИП Брадър в началото

...
Любен Дилов-син е подписал договор с ВИП Брадър в началото
Коментари Харесай

Още две сигурни звезди влизат в Къщата на ВИП Брадър, едната е много скандална

Любен Дилов-син е подписал контракт с " ВИП Брадър " при започване на седмицата и сигурно ще е измежду участниците в новия сезон, който потегля на 11 септември.

Бившият политик, подстрекател на " Ку-ку ", сподвижник на Слави и публицист е изискал 120 000 лв. хонорар, а претенциите му са били задоволени. Компания е трябвало да му прави Росен Перов, който обаче в последния миг е отказал да се включи в шоуто, твърди седмичник.



Сред изненадващите участници е и Сашка Васева.
Дупнишката Мадона от 5 години е кандардисвана от продуцента Нико Тупарев да се включи, само че е отказвала поради страха си от затворени пространства. Специално поради нея вратите на Къщата няма да се затварят, с цел да може Васева да се усеща свободна. Фолк ветеранката ще получи 100 000 лв., като половината от хонорара към този момент й е преведен в задатък.
Със сигурност ще се включат още " Мис Плеймейт " Маги Бадер, както и досегашната половинка на Криско и сексуален модел Ася Капчикова.

Оферти са отправени и към артиста Стоян Алексиев и младата му държанка Ивана Бобойчева, които нашумяха с порно изцепката си в центъра на София преди седмица. Съвсем разбираемо, те отхвърлили предлагането. В Къщата влиза и журналистисът Антон Стефанов. Възможно е в шоуто да взе участие и Джуджи, която преди година и половина бе натирена от " На кафе ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР