Любчо е кръгъл сирак. Месец преди да се роди, пиян

...
Любчо е кръгъл сирак. Месец преди да се роди, пиян
Коментари Харесай

Зов за помощ! Любчо е останал сираче и е с детска церебрална парализа, има нужда от средства за лечение

Любчо е кръговиден сирак. Месец преди да се роди, пийнал водач блъска майка му и татко му. Майката умира, бременна в осми месец. Лекарите изваждат бебето, само че случилото се, неналичието на О2, достигащ до детето, цялостното положение и кончината ѝ, предсказват Любчо цялостен живот да бъде сирак с детска церебрална парализа.

Бащата му си отива няколко месеца по-късно, без да излезе от будната кома и без в миналото да разбере, че има наследник. От раждането на Любчо и до през днешния ден за него се грижат баба му Саня и дядо му Владо.
Ние от фондация „ Докосни щастието “ имаме вяра, че когато сме дружно всичко е допустимо.
С помощта на нашата фондация, Любчо стартира терапия в гр. Нови Сад, Сърбия.

Тя се реализира въз основата на регенеративната медицина, която употребява нов мултидисциплинарен метод, който има за цел да поправи или размени развалени или заболели човешки кафези или тъкани, с цел да възвърне естествената им функционалност.

Терапията подтиква клетъчния напредък, пролиферация и диференциация (инжектираните кафези имат свойството да се трансформират в различен вид клетка, като да вземем за пример в клетка на кръвоносните съдове) и по изцяло натурален път се възвръща първичната функционалност на наранена зона. Няма риск от инфекции или странични резултати.
Този новаторски способ от регнеративната медицина дава обнадеждаващи резултати за Любчо, изразяващи се в повлияване на покачвания мускулен тонус и надлежно възстановяване на грубомоторните придвижвания и съгласуваност.
Съвкупно това ще докара до доста по-добри резултати при последващите рехабилитации.
Помогнете на Любчо!
Ако желаете и вие да помогнете на Любчо, можете да преведете средства по следната банкова сметка: 

RAIFFEISEN BANK

IBAN: BG25RZBB91551000646190

BIC: RZBBBGSF

Lybomir Ivajlov Elenkov

Любомир Ивайлов Еленков

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР