Льоша, благодаря ти за изминалите 26 години на абсолютно щастие.

...
Льоша, благодаря ти за изминалите 26 години на абсолютно щастие.
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Обичам те завинаги. Почивай в мир!

" Льоша, благодаря ти за миналите 26 години на безусловно благополучие. Да, даже през последните три години - щастие. За любовта, за това, че постоянно ме поддържаше, за това, че ме караше да се дръзвам даже от пандиза, за това, че постоянно мислеше за мен ".

Така стартира обява в Х на Юлия Навалная - брачната половинка на най-големия критик на Кремъл Алексей Навални, който през днешния ден бе заровен в Москва, откакто почина при мистериозни условия в съветска наказателна колония.

" Не знам по какъв начин да живея без теб, само че ще се опитам да те направя благополучен и горделив от мен там горе. Не знам дали мога да се оправя, или не, само че ще опитам ".

Навалная е уверена, че някой ден още веднъж ще се срещне с обичания си.

" Имам толкоз доста неразказани истории за теб и имам толкоз доста песни за теб, непокътнати на телефона ми, глупави и смешни, почтено казано, ужасни песни, само че те са за нас и в действителност желаех да ти ги пусна да ги слушаш. И в действителност желаех да те виждам по какъв начин ги слушаш, смееш се и по-късно ме прегръщаш. Обичам те вечно. Почивай в мир ".

Лёша, спасибо тебе за 26 лет абсолютного счастья. Да, дори за три последних года счастья. За любовь, за то, что всегда поддерживал, за то, что смешил дори из тюрьмы, за то что ты обо мне всегда думал.

Я не знаю, по какъв начин жить без тебя, само че я постараюсь так, чтобы ты там, наверху,…
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР