Льо Ербие 0 : 2 Пари Сен Жермен 90′ КРАЙ

...
Льо Ербие 0 : 2 Пари Сен Жермен 90′ КРАЙ
Коментари Харесай

Льо Ербие - ПСЖ 0:2


Льо Ербие

0: 2

Пари Сен Жермен
 90′
КРАЙ НА МАЧА!

 ПСЖ завоюва Купата на Франция, побеждавайки Льо Ербие с 2:0
ПСЖ реализира " златен " требъл, приказката на Льо Ербие нямаше благополучен край

" Принцовете " победиха скромния си противник от трета дивизия " единствено " с 2:0

89′
До края Льо Ербие имаше отличната опция да стигне до почетен гол, само че Клеман Кутие нямаше задоволително мощ, с цел да вкара в опразнената от Трап врата.
87′
Старши-треньорът на Льо Ербие - Стефан Масала прави последната си промяна в този край.

 Снимка 355249
Източник:

86′
Тома Мюние пък заменя контузилия се Дани Алвеш .
85′
Килиан Мбапе напуща очевидно неудовлетворен терена, а на негово място ще забележим Хавиер Пасторе .
76′
 Снимка 355252
Източник:

75′
Жълт картон за направилия дузпата Пичо .
74′
ГОООЛ ЗА ПСЖ!! КАВАНИ - ДУЗПА!! 0:2!! Дори и микроскопичните шансове на Льо Ербие, да докара нещата до продължения, бяха изпарени след гола от дузпа на Единсон Кавани в 74-ата минута. Таранът се измъкна зад защитата на полуаматьорите и бе съборен от принудения да стори това вратар Матийо Пичо. Главният арбитър бе безапелационен в решението си и уругваецът майсторски удвои преднината на " принцовете ".


69′
МБАПЕ!! Килиан Мбапе вдигаше победоносно ръце в 69-ата минута преди още веднъж да бъде обезверен от стража на противника. Младата френска звезда внесе задоволително ужас в полето на " алените ", което насмалко можеше да докара до автогол на Ромулад Мари. Матийо Пичо обаче още веднъж бе на мястото си и неизвестно по какъв начин отрази и тази обстановка.

 Снимка 355250
Източник:

68′
Килиан Мбапе опита да поправи неправдата и въпреки всичко да означи гол в 68-ата минута. Този път френският гений свърши всичко като по книга, само че заветният му изстрел не бе задоволително прецизен и излезе в навън.
68′
Смяна и в състава на ПСЖ. Юлиан Дракслер влиза вместо Тиаго Мота.
64′
Пиер Жерман пък отстъпва мястото си на Амброуз Гобхо.
62′
Наставникът на Льо Ербие небрежно направи две смени, като първата от тях е обвързвана с включването на Адриан Дабасе .
56′
ПИЧО!!! Вратарят на Льо Ербие - Матийо Пичо сигурно играеше мача на своя живот, откакто в 56-ата минута, от изключителна непосредственост, отрази изстрел на Единсон Кавани.
51′
ОТМЕНИХА ГОЛ НА ПСЖ! Системата " ВАР " се намеси уместно в този толкоз забавен край. Всичко стартира с съвършена офанзива в 50-ата минута, когато двойно подаване сред Мбапе и Кавани приключи с удар на уругваеца, отклонен от стража на Льо Ербие в страничната греда. При последвалия корнер, и нова среща на коженото кълбо с напречната греда, Килиан Мбапе осъществя, само че голът му бе анулиран след специфичното изглеждане на повторението. На него ясно се видя, че момент по-рано, с ръка в полето на " алените " играе Маркиньос от ПСЖ.


50′
 Неймар е на трибуните, с цел да поддържа своите съотборници.
Източник:

Неймар е на трибуните, с цел да поддържа своите съотборници.

47′
Сигурни в своя триумф, футболистите на Пари Сен Жермен очевидно се забавляваха след паузата. Показателно за това бе осъществяването на Юри Берчиче в 47-ата минута, когато някогашният състезател на Реал (Сосиедад) опита атрактивна задна ножица.
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
42′
Задаващата се отмора може би ще подейства благотворно за играчите на Льо Ербие, които очевидно свършиха въздуха и нямат никакви сили да измислят каквото и да е в предни позиции.

 Снимка 355246
Източник:

34′
АЛВЕШ! Бразилският национал - Дани Алвеш можеше да подсети за себе си с красиво попадение от фаул в 34-ата минута. Крайният защитник сюрпризира стража на Льо Ербие с отдалечен удар, който обаче бе избит майсторски от Пичо в корнер.
33′
 70% от популацията на скромното градче Льо Ербие през днешния ден е на трибуните на
Източник:

70% от популацията на скромното градче Льо Ербие през днешния ден е на трибуните на "Стад дьо Франс ", с цел да поддържа своя обичан тим.

26′
ГООООЛ ЗА ПСЖ!! 0:1!! ЛО СЕЛСО! Логиката на " Стад дьо Франс " спечелва в 26-ата минута, когато ПСЖ най-накрая доближи до попадение. Джовани Ло Селсо създаде целия гол, откакто навлезе от лявото крило към центъра. Последва компактен удар на латиноамериканеца, който се озова неспасяемо в десния ъгъл на Пичо.


20′
Народоосвободителна въстаническа армия ГРЕДА ЗА ПСЖ! Минутите от началото на финала бяха едвам 20, а греда №3 в актива на ПСЖ към този момент бе факт. Този път страничният дирек бе ударен след техничен удар на Джовани Ло Селсо.
19′
ДИ МАРИЯ!! Селекцията на Унай Емери тотално бе обкръжила своя непретенциозен конкурент, само че продължаваше да пропуща положения с лека ръка. Към този дълъг лист се причисли и Анхел Ди Мария, който се оказа непокрит на далечната греда, само че прати топката отвън очертанията на вратата.
18′
Единсон Кавани бе гневен на основния арбитър, откакто в 18-ата минута не получи дузпа. Уругваецът бе на път да засече остро подаване на Мбапе, само че в последния момент бе лекичко подпрян от защитник на противника.

 Снимка 355242
Източник:

16′
Първи искри в огромния мач. Юри от състава на ПСЖ получи жълт картон поради жестоко влизане в краката на капитана на Льо Ербие - Фолшон.
7′
Народоосвободителна въстаническа армия ГРЕДА ЗА " ПРИНЦОВЕТЕ "! Определено Фортуна си бе харесала Льо Ербие, защото още веднъж гредата избави Матийо Пичо в 7-ата минута. Килиан Мбапе получи остроумен пас зад защитата на " алените " и елегантно насочи изстрела си към далечния ъгъл на вратаря. И този път обаче страничният дирек бе правилен асистент на средняка от Лига Насионал.

 Снимка 355244
Източник:

4′
ГРЕДА ЗА ПСЖ! Фаворитите от ПСЖ не се стъписаха от порива на своя конкурент и още в 4-ата минута бяха доста покрай откриващото попадение. Атака по десния фланг бе финализирана с техничен шут на Джовани Ло Селсо. За жал на аржентинския национал, топката се отби в дясната греда.
3′
Началото на финала несъмнено бе по усета на всички, които стискат палци за футболното джудже Льо Ербие. Момчетата на Стефан Масала се впуснаха във вихрена офанзива незабавно след първия съдийски сигнал. Всичко това спомогна за изстрел от комфортна позиция на Йоаким Ейкмайер, който се отклони в крайници на Рабио и излезе в корнер. След него играчът с №7 още веднъж шутира, но този път топката разочароващо излезе в навън.
1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!! Двата отбора бяха поздравени персонално от президента на Франция - Еманюел Макрон.

 Снимка 355243
Източник:

Състав 1. Матийо Пичо 1 Кевин Трап 21. Ромуалд Мари 32. Дани Алвеш 26. Жуйлам Декуайре 2. Тиаго Силва 5. Адриен Пажер 17. Юри 2. Диаранке Фофана 5. Маркиньос 28. Валентен Ванбалегем 8. Тиаго Мота 19. Пиер Жерман 11. Анхел Ди Мария 6. Себастиен Фолшон 18. Джовани Ло Селсо 11. Родриг Бонгонжи 9. Единсон Кавани 7. Йоаким Ейкмайер 29. Килиан Мбапе 18. Кевин Рошетьо 25. Адриен Рабио Треньор Стефан Масала Унай Емери Резерви 30. Естебан Сале 16. Алфонс Ареола 20. Адриан Дабасе 3. Персенел Кимпембе 14. Клеман Кутие 12. Тома Мюние 10. Амроуз Гбохо 19. Ласана Диара 4. Флориан Давид 20. Лаймин Курзава 29. Моулайе Ба 23. Юлиан Дракслер 23. Франк Ери 27. Хавиер Пасторе
С навлизането на мощните финансови средства, които за няколко години могат да трансфорат даден клуб във всевластен футболен гранд, сантименталните истории в най-великата игра, внезапно доближиха до своя сериозен най-малко.

За наслада, сходни щастливи изключение към момента съществуват. Доказателство за това е тазвечерният край за Купата на Франция, който опълчва Пари Сен Жермен против третодивизионния Льо Ербие.

 Томас Тухел упорства за привличането на Усман Дембеле в ПСЖ
Томас Тухел упорства за привличането на Усман Дембеле в ПСЖ

Германският експерт съвсем несъмнено ще поеме френския отбор през лятото

И до момента в който присъединяване на " принцовете " в конфликта за трофея е най-нормалното нещо, то футболна Европа е шокирана от подвига в спокойно време на другия финалист. Льо Ербие стартира присъединяване си в шампионата от фаза 1/128-финали и с цел да стигне до " Стад дьо Франс " в профил внушителното количество от седем тима. Макар и жребият да бе относително благоразположен към " червено-черните ", защото не срещнаха тим от елита, те подчиниха поредно: Балма (3:0), Роморантан (2:1), Ангулем СФК (2:1), Сент Льо (2:1), Оксер (3:0), Ланс (1:0) и Шамбли (2:0).

Нека обаче се срещнем малко по-детайлно с Льо Ербие. Футболният отбор е кръстен на едноименното градче в западна Франция, който е с население 15,556 души. Датата на неговото основаване е през далечната 1919 година. От сезон 2015/16 " червено-черните " играят в шампионата Насионал (третото равнище на френския футбол), което е и най-големият триумф в историята на Льо Ербие.

 Емери стартира война против ПСЖ
Емери стартира война против ПСЖ

" Как да управлявам този тим, като съблекалнята се командва от Неймар ", ядосва се испанецът.

Зад фамозния триумф на този клуб стои неговият притежател - Микаел Ландро. Бившият френски национал споделя огромна част от извоюваното по време на своята дейна кариера, с цел да подсигури всичко належащо на новобранеца. Старши-треньор на отбора пък е Стефан Масала.

В състава няма футболист, към който да насочим вашето внимание. До момента голмайстор на тима за Купата на Франция е Луи Бонгонжи. В защита пък играе миналият през родния Монтана през сезон 2016/17 Бамба Диарасоуба.

 Единсон Кавани призна: Да, имахме различия с Неймар
Кавани призна: Да, имахме различия с Неймар

" Шефовете на клуба взеха своето решение "

ПСЖ пък е в търсене на требъл, откакто към този момент завоюва купата в Лига 1, а също по този начин завоюва и Купата на Лигата. Столичани са в серия от 14 мача без проваляне, записвайки 11 победи и 3 равенства. Сблъсъкът ще се окаже и опция за финален трофей на Унай Емери с отбора, защото е прочут факт, че той ще напусне поста си след края на сезона.

Историята към този момент познава огромни изненади в шампионата за Купата, като Льо Авър през 1959 година и Гингам (2009) са единствените отбори от трета дивизия, които са печелили скъпото национално отличие.

 Ди Мария: Футболът е чудноват спорт, може и да си потегли от ПСЖ
Ди Мария: Футболът е чудноват спорт, може и да си потегли от ПСЖ

" Всичко е в ръцете на управлението "

ГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРЕСНАТА БИТКА ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3, ЛИНК 4
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР