Ляво-центристкият патриотичен блок не е идея, а изпитан успех. Това

...
Ляво-центристкият патриотичен блок не е идея, а изпитан успех. Това
Коментари Харесай

Нинова привлича патриотична мрежа около БСП

Ляво-центристкият родолюбив блок не е концепция, а изпитан триумф . Това съобщи водачът на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова по БТВ.

По думите й планът е сполучлива формула за обединяване на единомишленици . Днес и з пълнителното бюро на Българска социалистическа партия ограничения за продължение на взаимоотношението с 16 партии в левия, центристки и родолюбив набор, с които си партнира на локалните избори.

" Заедно с тези обединения взехме решение да продължим с това съдействие и да го развием на национално равнище ", сподели тя.

Нинова разграничи Българска социалистическа партия от новосформирания съюз. Партията ще остане обособен индивид, а останалите ще основат " мрежа. "
 Българска социалистическа партия одобри шест ограничения за взаимоотношение с 16 партии сътрудници
Българска социалистическа партия одобри шест ограничения за взаимоотношение с 16 партии сътрудници

Столетницата е упълномощена да показва позиция от името на всички обединения

" Ще създадем обща политическа декларация за това какво заявяваме. Целта е да покрием България в общ съюз ", добави тя и сподели, че първите тематики, които ще се разискват ще са Бюджет 2024 и измененията в Конституцията.

" Засилва се ролята на националния интерес. " Махалото " би трябвало да се спре по средата. Средата за нас е отбрана на българския народен интерес в границите на Европейски Съюз. Най-важно е дали представляваш интереса на българските жители ", сподели още Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че " Левицата " не е поканена в този съюз . По думите й на тези избори те са работили жестоко против партията.

По отношение на Бюджет 2024, Корнелия Нинова разяснява, че Българска социалистическа партия е срещу него, тъй като в правенето му няма политика, а счетоводство.

" Наливат се едни пари, само че липсва смяна на модела ", добави тя и даде образец, че 1 милиарда лева в допълнение за опазването на здравето не трансформира нищо за елементарния пациент.

" Виждам в бюджета на Асен Василев някои ограничения, които ние нямахме време да довършим. Тях ще ги подкрепим. ", заключи Нинова.
 Корнелия Нинова захапа ПП/ДБ, разрешили пробива на Пеевски
Корнелия Нинова захапа ПП/ДБ, разрешили пробива на Пеевски

Българска социалистическа партия няма да поддържа промените в Конституцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР