Ляво-либералните яко настъпиха мотиката с тази олимпиада. Все още нямат

...
Ляво-либералните яко настъпиха мотиката с тази олимпиада. Все още нямат
Коментари Харесай

Маските на ляво-либералните паднаха – мъж бие жена до безсъзнание и ще получи медал

Ляво-либералните крепко настъпиха мотиката с тази олимпиада. Все още нямат цялостна власт и си разрешиха маската да падне доста рано. Никой не може да подмине разплаканата боксьорка откакто я е пребил мъж. Познатите са я съветвали да не излезе против трансджендърът, рисково е за живота, само че тя самоуверено решила да се изправи против него – и той я преби за 46 секунди. Мъж, удряш жена за да я докара до безсъзнание, за което ще получи орден. Поради което тя пада на колене разплакана…от това връщане обратно няма. Започва противоположното преброяване за връщане към естественото или цялостен край.

Няма място към този момент за манталитета „ да си живеят живота “ и са си гледаме работата. Както виждате, в случай че вие си седите спокойно и не ги закачате, те завладяват вашите пространства, вашите занимания, вашият спорт. Нямаме избор да сме безучастни. Аз и доста други младежи като мен от години ги виждат по какъв начин ни завладяват заниманията – видео игри, филми, сериали, всичко е полека-лека завладяно от ЛГБТ идеологията и унищожено, в случай че си мълчиш. Ето ви в този момент и олимпиадата.

Несправедливостта е ужасяваща. Сърцето ми се къса за дамите, които поради ляво-либералната идеология са брутално бити от мъж, който желае да ги докара до безсъзнание, до момента в който милиони му ръкопляскат и ще получи орден за това. Но най-малко всеки, който го види това ще разбере какво случва със света…тази фотография ще стане знак на повратния миг, когато започваме борба за естественото в света.

Може би се чудите за какво го вършат? Ами, те не се крият, декларират го намерено. Те ненавиждат вас, ненавиждат себе си и ненавиждат света. Най-вече ненавиждат тате, от където произлиза всичко. За това желаят да унищожат всичко – всяка обществена норма, всичко „ обикновено “ с инстинктивната концепция, че като те са ненормални загубеняци, в случай че унищожат всичко обикновено и сполучливо, при тях ще се наредят нещата. Същите тези хора са в действителност една доста дребна част от обществото, само че през последните години получиха цялостна власт. Партии, политици, нпо-та, медии, всичко се ориентира към тях. И по този начин дребната, нишова, мразеща идеология владее света. Разчита на това, че ние не вършим нищо да й се съпротивляваме до момента в който не стане прекомерно късно.
Това се случва от години на запад. Ние си мислим, че ни подминава, само че с помощта на Олимпиадата, към този момент всеки го вижда и никой не може да го отхвърли. И полека-лека се разсънваме за действителността. Ако тази фотография не ни разсъни, няма какво.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР