Лятото ви може да е започнало бавно, но партито е

...
Лятото ви може да е започнало бавно, но партито е
Коментари Харесай

Сезонът на Лъва носи вълнуващи емоции и горещи страсти: какво да очаква всяка зодия

Лятото ви може да е почнало постепенно, само че празненството е на път да стартира! На 23 юли Слънцето влиза в обичания си знак, отбелязвайки първия ден от сезона на Лъва и ви оказва помощ да изживеете горещото лято на фантазиите си! Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец процъфтяват най-вече сега, до момента в който закрепените знаци Телец, Скорпион и Водолей са изправени пред няколко провокации.

Когато Слънцето се движи през Лъв, вие чувствате всичко по-силно у себе си. Уверени сте в личните си убеждения и сте устремени да вършиме каквото желаете с живота си! Това също е време за творчество, тъй че в случай че сте художник/певец/танцьор и така нататък, може би ще създадете някои от най-великите си работи. Просто се чувствате като най-хубавата версия на себе си.
 Lancôme Advanced Génifique - отговорът за по-силна, здрава и красива кожа Edna предлага Lancôme Advanced Génifique - отговорът за по-силна, здрава и красива кожа
Лъвският сезон постоянно е ярко, запаметяващо се време, тъй като Слънцето е най-силно в този знак. Всички знаят, че Лъвът постоянно би трябвало да бъде звездата на шоуто, само че в случай че не сте деликатни, може да се потопите в не изключително приятното държание на знака и да получите единствено нарцисизъм или ревнивост. Не забравяйте, че има късмет за всички да съумеят и да процъфтяват през този сезон на Лъва!

Лъвът е драма, страст, неспокойствие. Лъвът желае да хвърли искра върху всичко и да трансформира всекидневието в най-приказното преживяване! Ето какво ви чака съгласно зодията през сезона на Лъва тази година:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва  Какво да чака всяка зодия от сезона на Лъва
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР