Лятото вече е съвсем близо. А с високите градуси и

...
Лятото вече е съвсем близо. А с високите градуси и
Коментари Харесай

Обувките, с които ще заменим удобните кецове през лятото

Лятото към този момент е напълно близо. А с високите градуси и мощното слънце, идват и неговите правила. Като наложителната приложимост на слънцезащитен крем, тъмните очила и светлите, ефирни облекла. И безусловно никакви затворени обувки.
 4 модела обувки, които наложително ще носим през лято 2023
4 модела обувки, които наложително ще носим през лято 2023

От равни и практични, до блестящи и предизвикателни

Всяко лято тежките маратонки и сникъри, които затоплят в допълнение краката се заменят със сандали или отворени чехли. Те са леки, дишащи и обезпечават същото равнище на комфорт както спортните обувки. Някои даже са по-удобни и от чифт кецове - както настояват стилните редактори от InStyle, подбирайки няколко типичен марки за летния сезон.

Birkenstock

Освен комфорт, този вид обувки се отличават с изключителна устойчивост и деловитост. Лесно се почистват, даже единствено под течаща вода. И до момента в който други обувки могат да задържат потта и миризмите на краката, с помощта на омекотената гумена подметка на сандалите това не се случва. За летния сезон те се оферират и в разнообразни цветове - за всеки усет.

Chaco 

Тази година марката пусна модели, които са съвременна версия на класическите спортни сандали. В черни и бели цветове, те са с три дебели каишки, които разрешават да се напаснат тъкмо към стъпалото и подметки с леки платформи. И несъмнено са подобаващи и за по-суетните.

Frankie4

Чудесни за всекидневието в огромния град. защото чудесно се съчетават и със свободен деним и с небрежни рокли. Освен че наподобяват добре, носят и извънреден комфорт на крайници, с помощта на създадената от ортопед стелка, която поддържа петата, свода и предната част на стъпалото.

Message

Макар че ярките и смели обувки нормално не са най-удобните, от Message са успяли да съчетаят изразителни нюанси с дизайни, направени за целодневно носене. Корковата стелка обезпечава комфортна опора, както и резистентност на удари и миризми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР