Лятото в Lidl продължава с пълна сила. Към различните грил

...
Лятото в Lidl продължава с пълна сила. Към различните грил
Коментари Харесай

Lidl предлага 25 вида бира собствени марки за лятото

Лятото в Lidl продължава с цялостна мощ. Към другите грил оферти, веригата предлага богат избор от 25 типа бира от личните си марки, както и многообразие от сайдери, нискоалкохолни и безалкохолни оферти, с които всеки може да разхлади лятната софра, за в действителност незабравими моменти със фамилията и другари.

За феновете на пивото преференциалните оферти включват разнообразни усети –

от премиум пилзнер и пшеничена бира на Perlenbacher, през по-достъпната марка Deep, която се предлага в разнообразни усети до крафт бирата Steam Brew. Тя също се предлага в няколко разновидности и се разпознава елементарно по цветните артистични кенчета, всяко от които пресъздава историята на друг воин.

Почитателите на пенливите питиета имат опция да избират всред няколко типа с марка Allini. Пенливо полусухо розе, Просеко Фризанте или Розе просеко спуманте ще създадат всеки миг специфичен, без значение дали сте край морския бряг или на балкона вкъщи. Асортиментът допълват още подготвени алкохолни и безалкохолни коктейли в разнообразни усети.

Безалкохолните питиета на веригата под марката Solevita също внасят прохлада с многообразие от усети. Соковете от ябълка, портокал, и композиция от боровинка и алена боровинка, са допълнени и от над 70 типа сладоледени изкушения за в действителност ветровито лято. Сладоледите лична марка на веригата се отличават с високо качество и непостижим усет на рационална цена. От Lidl са помислили за всички с разнообразни усети от елементарен ванилов до шамфъстък или солен карамел, както и за децата, които имат опция да се насладят на занимателни сладоледи с обичани свои анимационни герои като “Пес патрул” “Peppa pig” или “SpongeBob SquarePants”.

Веригата продължава да мисли за своите консуматори, като предлага многообразие от отстъпки, понижения и разнообразни купони в приложението Lidl Plus, с което да направи извършването на покупки още по-бюджетно и елементарно.

Повече информация за летния подбор на Lidl, можете да откриете на.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР